Torsdag!

Och humöret är på topp! Vi fick ett härligt samtal igår som gav det glada humöret en liten kick, hoppas hoppas hoppas att det blir så bra som jag tror och vill. Imorron får vi veta. Yey!

Idag är det som sagt torsdag, jobb närmar sig. Men innan ska jag hinna med en lunch med Fillan och en o annan cafésnackis. :) Igår infann jag mig även då på fiket tillsammans med mina andra fina flickor. Mycket fikande blir det när man är tös och har behov. :P

Helgen närmar sig med stormsteg, jag ser alltså fram emot ledigheten och en hel helg tillsammans med mysigaste. Jag är så förbannat förälskad i den karln! <3 Just nu mår jag bra, riktigt bra! Aaaah, galet bra! :D

Iaf, mor min ska väl få ett litet besök med är det tänkt. Man fyller ju bara en gång om året! Hon har iofs redan fått en redig födelsedagspresent men vi kommer nog med en till i lite normalare slag av present :P

Nej, Fillan väntar! Ha en fin dag allihopa. Kyss o kläm!

/J

Skapligt dålig uppdatering hörni!

Får be om ursäkt för det kanske..

Men dagarna rullar på riktigt fort, alldeles för fort. Hinner knappt med mig själv.

Helgen har vart lugn, jobbat en del. Firade finaste Fillan igår som fyllde tant och var tvungen att hälsa på henne för att damma av´na. :P Tog även med en stekpanna med stjärnmotiv ifall vi var tvungna att banka liv i henne med ;D
Resten av den kvällen tillbringade jag hos Petra där ananaspaj och sällskapsspel gick varmt. Mycket trevligt, alltid lika trevligt :)

Denna dag till ära har gått i jobbets tecken, nu är jag äntligen hemma hos den allra finaste och mysigaste. Jag är så käär! Och så lycklig över att ha en så fin karl som honom, inget slår detta! Ren lycka :D

Imorron; sovmorgon. Ledig och fikadejt med Emma står på schemat. :) Efterlängtat! Sen ska jag väl försöka passa på och städa och plocka lite här hemma efter tisdagens visit till shoppingmetropolen i söder. Karln kommer troligen att finnas i krokarna runt vingåkers aktiviteter och då finns det inget bättre tillfälle att göra det vi tjejer nojar mest över, pedantanten. :P Först koppla fast katterna i balkongräcket, sen är det som gjort för städning! Haha.

Nu ska jag återgå till dom två som jag trånat och längtat efter hela dagen; sängen och älsklingens trygga famn!

Be good! All kärlek till er!

/J



Tråkig Söndag? Icke dah :)

Otroligt skön dag! Solen lyser och vi börjar bli lite bortskämda med det nu :P

Har haft en ledig helg, som har varit av den lugna sorten. Såå skönt. Har verkligen njutit av lugnet och ledigheten och tagit vara på att få slappa och ta igen mig. I fredags var det flickkväll hos Bonnevier, hade riktigt kul! Vi ägde i kotten :P Maten var god och sällskapet var inte sämre.. lyckad kväll :)

Igår var det melodifestivalskväll, hoppas att sverige har bättre chans detta år med bidraget som "vi" valde. Jag o andra sidan höll mina tummar för andra bidrag men detta kan nog funka det med. Samma här, väldigt skönt att bara få ta det lugnt och njuta av kvällen, lugnet och älsklingen. <3 :)

Idag är det söndag och solen lyser som sagt. Till kvällen blir det ett besök hos Fillan, vilket var vääldigt länge sen. Kul att få träffa henne igen! :)

Hoppas ni har haft en skön helg och att resten av den är lika härlig den :)

Pusstjing!

/J

Känslomässig explosion!

Trött, sprallig, glad, nervös.. jag vet inte vad jag är. Känner bara ett ihärdigt pirr i kroppen :D En sånt pirr som gör att man inte vet vart man ska ta vägen eller om man ska sitta ner eller stå upp. Vankar av och ann här och fuldansar till MTVs skrål!

Dagen ska till större delen göras på jobbet så egentligen har jag väl inga större anledningar att vara så glad, eller? :) Hmm.. och vädret är inte lika fint som det varit dom andra tidigare dagarna. Men wtf!

Snart är helgen här. Wiee! Fredagsmys med flickorna och lördagsmys med älskling. Kan inte bli bättre.. :)

Nej, nu är det dags för tillpiffning innan benen dra iväg till jobbet. Puss o ha en skön dag! :)

/J

Nu välkomnar jag våren!

Är det bara jag som känner att våren är på väg nu? För första gången sen snön kom har jag fått promenera på bar asfalt större delen av vägen till jobbet idag. :D Hur underbart är inte det?!

Igår drog vi vår kos till Norrköping där lite shoppingärenden tillfredställdes, iaf för min del. För sällskapets del var det mer en affärsresa :P Nu känner jag att det håller på att släppa, och jag är så glad att det bär av åt det bättre hållet! Han behöver verkligen sysselsätta sig nu när han har lyckats memorera alla dammtussar och repade maskor i soffan en längre tid. Heja dig älsk! :)

Vaknade lika glad som tidigare dagar då solen ännu en dag lyste för fullt. Gaah, vårkänslor! Men när jag väl vaknat till ordentligt och fattade vilken dag det var sjönk glädjen en aning. Tandläkarbesök stod det på schemat. Usch! Värsta som finns, fick dock en trevlig kvinnlig tandläkare men jag säger inte att hon var försiktig med redskapen vid tandstensrensingen för det. Obehaget har fått en ny innebörd nu.. Lagar hellre hål än tar bort sten. Sanning!

Många förslag till helgen har uppkommit. Lördagens bravader har jag ingen som helst lust med som det känns idag. Tråkigt nog. Fredagen ska troligtvis spenderas med Petra och Jenny över god mat och några glas vin. :)
Lördagen ser, efter lite eftertanke, ut att bli en mysig hemmakväll med den bästa framför finalen av melodifestivalen.. hmr. Jaa, det lutar åt det. :) Får skjuta festligheter åt sidan för en gångs skull.

Sängplats, nu, marsch!

/J

Är utmanad

Berätta 4 saker du gjort idag:
1.  Vaknat med bästa humöret och till bästa vädret :)
2.  Ätit frukost
3.  Ringt min bror och tvingat med honom till Norrköping
4.  Pussats!

Berätta 4 saker du har på dig just nu:
1.  Sminket
2.  Jeansleggings

3.  Tunika
4.  Örhängen

Skriv ner 4 saker du hatar (just nu):
1.  Orättvisor
2.  Att vårkläderna inte får användas än.
3.  Tidsbristen
4.  Katthåren som ätsar sig fast i tygerna!

Skriv ner 4 saker du älskar:

1.  Dagens väder :)
2.  Mina absolut bästa nära o kära <3
3.  Shopoholictarmen :P
4.  Han jag delar täcke med!!

Nöjd över dagen som varit!

Vad härliga dom här dagarna är när man inser hur viktigt det är med vänskap och med att hålla stadig kontakt med vänner man bryr sig om. Man fattar inte alltid det utan tar ofta vänner och andra förgivet och antar alltid att dom finns. Men fallet är kanske inte alltid så.

Idag har jag haft en sådan härlig känsla. Den här känslan som värmer lite extra och den andra känslan av att man ses alldeles för sällan. När man bryr sig så mycket om en person men ändå kanske inte hinner visa det för henne.. då svider det litegrann i hjärtat. Hon kan från stund till stund saknas så det värker i själen men ofta blir tiden en bristvara. Tyvärr! Idag var det iaf mycket trevligt att träffa och spendera dagen och delar av kvällen med dig. Saknat dig! Vi borde helt enkelt ses oftare Emsi! <3

Har även hunnit med storstädning här hemma, vilket ger en annan skön känsla och en nöjdhet. Promenerat en dryg timme vilket gjort själen ännu nöjdare. Dagen i helhet har varit mycket bra! Har t.o.m fått en riktigt god middag lagad åt mig av älsklingen! :)

Fler sådana här dagar tack! Det mår min kropp bra av :D

Pusstjing!

/J


Ett beskymmer kommer sällan ensam..

Jag sprudlar av olika slags känlsor i kroppen! Ah, det är både en riktigt härlig känsla samtidigt som den äter upp mig innefrån.

Förutom ett möte på jobbet idag så har jag vart ledig och fri som en fågel i den underbara solen. :) Har shoppat lite nya gardiner till kök och vardagsrum. Om inte våren vill komma ute så får jag göra vår inne ist :P Matinhandlingen har även hunnits med. Hämtat ett roligt litet paket idag som också gör att jag bjuder på ett litet leende ;D

Morgondagen är också en ledig dag, hoppas vädret från idag håller i sig!

Filmkvällar har tillbringats här hemma, vilket jag har saknat. Var väldigt länge sen sist. Har nästan glömt hur mysiga dom kan vara :) Träffade flickorna Bonnevier och Carlsson igår med. Över en fruktsallad, te och lite tjejskvaller. Längtar till London! :D

Sen finns det ämnen som rör runt huvudet lite extra. Möten, frågetecken och en hel del funderingar. Men samtidigt komplimanger från folk man inte anat skulle komma med sådana fina ord, vilket gör att man verkligen känner att man gör något bra. Att man passar där man är :D Värmer något så enormt i hjärtat!

I huvudsak går jag och lägger mig ikväll med huvudet högt och med ett gigantiskt leende på läpparna! :)

Måste även be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men omvärlden har fått ta ett steg åt sidan för en stund. Vilket har vart lite skönt.. snart har jag vaknat upp ur mitt hemmaide.

Ha en skön och mysig kväll underbaringar! Puss påer!

/J

RSS 2.0