Nöjd över dagen som varit!

Vad härliga dom här dagarna är när man inser hur viktigt det är med vänskap och med att hålla stadig kontakt med vänner man bryr sig om. Man fattar inte alltid det utan tar ofta vänner och andra förgivet och antar alltid att dom finns. Men fallet är kanske inte alltid så.

Idag har jag haft en sådan härlig känsla. Den här känslan som värmer lite extra och den andra känslan av att man ses alldeles för sällan. När man bryr sig så mycket om en person men ändå kanske inte hinner visa det för henne.. då svider det litegrann i hjärtat. Hon kan från stund till stund saknas så det värker i själen men ofta blir tiden en bristvara. Tyvärr! Idag var det iaf mycket trevligt att träffa och spendera dagen och delar av kvällen med dig. Saknat dig! Vi borde helt enkelt ses oftare Emsi! <3

Har även hunnit med storstädning här hemma, vilket ger en annan skön känsla och en nöjdhet. Promenerat en dryg timme vilket gjort själen ännu nöjdare. Dagen i helhet har varit mycket bra! Har t.o.m fått en riktigt god middag lagad åt mig av älsklingen! :)

Fler sådana här dagar tack! Det mår min kropp bra av :D

Pusstjing!

/J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0