GOTT NYTT ÅR 2010 ALLA UNDERBARA!


Omtyckt men arbetslös

Ikväll var det mitt sista pass på jobbet, mitt sista som fastanställd iaf. Jag har gråtit mycket när jag tagit avsked från mina härliga arbetskamrater och jag har fått höra mycket snällt och gulligt.. om hur mycket folk kommer sakna mig och om hur orättvist saker o ting är. Jag insåg när jag plockade ordning på mina saker och stuvade ner dom i påsar att jag verkligen kommer sakna det här stället!

Med darr på rösten, tårar i ögonen och snörvlande lämnade jag Gläntan med två påsar med saker och en blombukett från chefen, jag flyttade ut. Jag var helt plötsligt utkastad! :(

Slaget i ansiktet kom strax efter att jag påbörjat mitt pass. Då kom sms ifrån personalsamordningen och en förfrågan om jag kunde hoppa in o jobba på grannavdelningen nästa vecka. Jag har inte ens hunnit sluta och så ber dom en hjälpa till och få ihop deras schema genom att hoppa in o jobba. Självklart tackar jag och tar emot, pengarna behövs ju. Men det är ju som ett jävla hån. Dom varslar för att det är "arbetsbrist", som dom så fint vill kalla det. Men sen hör man hur svårt dom har haft när dom slitit för att få ihop ett fungerande schema.

Hade det inte varit så viktigt att få in pengar hade jag förmodligen tackat nej, kastar dom ut folk som egentligen behövs på verksamheten får dom faan stå sitt kast. Egentligen..

Men en sak är iaf säker. Jag kommer saknar allihopa, så fruktansvärt mycket! Men nu börjar ett nytt liv, med nya möjligheter... Deppa får jag göra i mitt nästa liv! Tack för mig!

Final countdown!

Vemodigt men sant.. idag är det sista dagen på jobbet. I detta ögonblick känns det kluvet. Jag saknar ledighet efter decembers monsterschema men jag vill absolut inte sluta jobba... va ska jag göra nu? Driva runt? Driva runt är inte min stil, lite mer klass än så har jag!

Storstädning pågår här hemma inför morgondagens tillställning med nyårsfirande med glatt folk! Saknar vissa som har andra planer på sitt håll men vi ses ju när det nya året är här :)

Har mått som ett herke i flera veckor nu, deprission har det vart. Därför den dåliga uppdateringen, har inte haft ork med nåt. Lättretlig, ledsen, tårar som kommer av minsta lilla och stress. Usch! Undrar hur man känner sig när man åkt på en riktig utbrändhet? Men iaf, mår mycket bättre idag. Idag är jag glad! :D

Gott nytt år allihopa! Var rädda om varandra! Puss!
/J

Julafton utan julklappsöppning..

Idag är det julafton, ledighet för många men min julafton har vart som vilken annan dag som helst. Vilket innebär jobb. Hann visserligen fira hemma hos karlns mor en liten stund innan jag var tvungen att anlända på jobbet. Så julmatstarmen har fått en försmak av vad morgondagen har att erbjuda.

För imorron är det min tur att fira jul och äntligen få öppna julklappar och känna att det är jul. Juldagen kommer tillbringas med nära o kära hemma hos mormor där maten förhoppningsvis står dukad och gemenskapen kurar. :)
När kvällen sedan kommer så kommer den fördrivas på bästa sätt hos fina Fillan, vin, mat och mys. Ska bli skoj!

Hur har alla andras julafton varit dah? Som en julafton ska vara? :P

Julpuss till er! Å God Jul! <3

/J

Dan före dan..

22:a december, Novas födelsedag. Tösen fyller fem år idag, stora tjejen! Så den här dagen har jag spenderat på barnkalas med tårta, korv med bröd och barnlek. Har landat hemma nu och insett att många barn i taget är väldigt söta, men sätter sina spår i huvudet :P Skönt med tystnaden nu för en liten stund..Pust! Tack för gästfriheten Fillan! :)

Ikväll ska det bli soffmys med glögg, skräckfilm och en varm och härlig famn :) Underbart! Dock blir det tidig sängfösare ikväll, för imorronbitti kallar jobbet igen.

Ska julstöka färdigt nu.. God Jul påer allihopa om vi inte stöter på varandra innan! Ta hand om er!

/J

I jultid har man tid till att ha tid / Asta Lie Isaachsen


Kursläsning till våren spikad!

Fick mina papper från viadidakt idag, är antagen till samtliga kurser som jag sökt till. :) Började snabbt som attan söka fram litteraturen som är aktuell för varje kurs och ser dessa hutlösa priser! Så fruktansvärt dyra böcker!!

Till råga på allt så är kursstarten placerad innan det datum som jag kan/får skicka in papper till akassan. Vilket leder mina tankar till problem.. blir det nu så att akassan kommer fram till att jag inte kan få full ersättning för att plugga på deltid så har jag lagt tusenlappen för mycket på nåt som jag inte kommer kunna använda. Deprimerande! Jag kan omöjligt klara mig på halvtidsersättning så det blir praktiskt taget omöjligt för mig att plugga isf. Djup suck, livet är inte menat att vara lätt. :S

Nån som har aktuella litteraturböcker för kurserna Engelska B, Matematik B och Sanhällskunskap A liggandes? Jag får helt enkelt gräva fram den stora plånboken och betala snällt för det jag promt bestämt mig för att göra..

Annars dah, är helt färdig med julklappsinhandlingen. Vilket är skönt. Alkoholen för julhelgens bravader är också fixat :) Imorron ska jag njuta av en dags ledighet sen drar min jul igång, på jobbet.

Ska senare knalla bort till Christel och beklaga mig lite om livets beskymmer över en kopp te. Känns som att det kan behövas.. Ha en skön måndag och början på veckan!

/J



Tårar, trött kropp och sängdags.

Idag var det sista dagen jag jobbade tillsammans med Maria, vilket ledde till tårar på jobbet när hon skulle gå hem för dagen. Sista kvällen jag jobbade med henne, sista gången! Det var så tårarna brände i ögonvrån. Och jag kommer än en gång in på tankarna om hur orättvist allt är. Det är ju helt sjukt orättvist att man ska behöva sluta jobba med det man trivs med att göra... medans andra inte alls passar inom yrket och får vara kvar. Enbart pga längre anställningstid. Suck!

Det är intensiva veckor nu, har vart intensivt hela december. Och det sätter sina spår i kroppen. Jag är såå trött, det värker i kropp o själ. Samtidigt som jag är helt tom inombords.. Har alldeles för många gånger under de senaste veckorna bara velat sätta mig ner och gråta. Bara för att det är skönt, bara för att lätta på trycket lite och släppa ut alla känslor.

Nu är min jobbhelg avklarad, det tråkiga då är att jag inte har jobbat färdigt trots det. Jag måste hoppa i säng nu för att vara pigg....och glad, imorronbitti igen då skorna bär av till jobbet. Jag har inget liv utanför det.. ni får ursäkta. Den glada och utvilade Jessica återkommer efter nyår då allt har lagt sig lite. Ha tålamod med det är ni snälla :P

Sussa sött alla härliga! Jag är så tacksam att jag har alla runt omkring mig som gör mig glad.. Utan er skulle detta vara outhärdligt! Kärlek till er! <3

/J

Gör mig redo för sängen..

Imorronbitti väntar jobb...
Kan säga att jag inte alls är sugen på att gå upp halv sex imorronbitti. Upp ur en sköntvarm säng och ut i det kalla mörkret. Solen har ju inte ens vaknat vid den tiden jue! Men men, det är ju kännt sen innan.. jag lever för mitt arbete! Haha..

Godnatt!

Storm med stora snöinslag!

Idag är jag inte ledsen över att få sitta inne och kura. Sjukt mysigt att sitta innanför fönstret och få titta hur snön dalar, eller mja öser, ner från himlen. Värmeljusen är tända, raggsockorna hämtade och skidskyttet är i full gång på tvn. Skidskytte för mig är tyder på ledighet och vinter.. Myys!

Vem hade trott för en vecka sen att vädret skulle slå om o bli såhär? Jag börjar vänja mig vid att få fira jul med barmark utanför. Men i år tyder mycket på att julen kommer bli vit..häärligt! Men då måste jag få tycka lite synd om mig själv som inte kommer få fira julen hemma.. utan på jobbet. Inte samma julstämning då inte. Men julen blir helt plötsligt kravlös. Behöver inte stressa lika mycket inför julen.. julmatens serveras på jobbet och finkläderna har bytts ut mot arbetskläderna ist. :) Jag får fira min jul hos mormor på juldagen ist..inte helt fel det heller!

Tillbaks till soffan! Mysig torsdag påer!

Puss! /J

Snööö!

Jag blir verkligen som ett barn, älskar snön! Och jag hoppas verkligen att det håller sig fram till jul, skulle vara såå mysigt! Dock har jag vart helt stelfrusen idag under Rickards och min tripp till norrköping.. Har vart såå isigt kallt så det frusit mellan ryggradskotorna. Men desto mysigare var det att julhandla när det ligger snö på backen :)

Imorron är det ännu en ledig dag, vad jag ska hitta på? Hm, inte ett skit faktiskt. För ovanlighetensskull så tar jag dagen som den kommer. :)

Ha en skön kväll! Nu väntar en varm dusch. Pusstjing! /J

Har kvällstjänst den här veckan..

I vanliga fall skulle jag tycka att det är riktigt toktrist, men i dagsläget så tycker jag att det är ganska skönt faktiskt. Hinner vila upp mig relativt lagom ändå så jag klagar inte. Har dock inget socialt umgängesliv den här veckan pga dom kommande kvällarna jag ska arbeta men.. hm, man kan inte få allt. :P

12 dagar kvar nu!

Igår var jag på en visit hem till Felicia och kollade in nya lyan, mysigt hem måste jag säga! Te, digestive-kex, julmust och popcorn i god väns sällskap och dessutom mycket knäppt snack :) Ibland känns hon som en spegelbild av mig själv, och det kan vara grymt skönt att det finns nån som har/haft det lika jobbigt och knivigt här i livet som jag. Att man kan prata om saker, som normalt inte inträffar i allas liv, och känna att hon förstår en.. det kan känns som en stor lättnad för själen.

Om jag ska spinna vidare på inlägget som jag skrivit tidigare.. Är så trött på allt nu, vill bara rymma ifrån verkligheten en stund! Tills allt är bra igen.. så fort man sätter sin fot innanför Norrgläntans väggar så strömmar det in nya tankar om hur framtiden kommer att se ut. Jag är så trött på allt det nu! Det är bara negativiteter hela tiden, dom byts inte ens ut av positiva saker en endaste gång. Allt känns så tungt när man aldrig får höra någonting bra! Pyttsan!

Nu ska jag bara vänta in min karl sen blir det glögg och skräckfilm! :) Todiloo!

*
De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut. / Colette

Gud skapade mannen före kvinnan. Det är som när jag skriver. Först gör jag en kladd. / Karen Blixen

Kärlek är stimulans för hjärtat under samtidig lokalbedövning av förståndet. / Sacha Guitry

*

/J




Tidsfördriv..

Tycker ni kan göra som jag,kopiera och kryssa;)
Jag har:

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög

( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get.
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött

( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke

( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn

( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor

( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
( ) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall

( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft

( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten

( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam

( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het

( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät

( ) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat

( ) gråtit på tunnelbanan, (inte tunnelbanan men bussen)
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter

( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka!


Jag söker ett äventyr!

Rastlös själ, jag är fruktansvärt rastlös! Vart hittar man ett äventyr? Nåt skoj som ger en liten guldkant åt livet.. hm, jag är sjukt sugen på att boka en utlandsresa och bara dra iväg ett par veckor. Eller kanske flytta till en annan stad, en större sådan där det händer lite mer och där valmöjligheten är större när det gäller att aktiviera sig. Eller vad sägs om att släppa allt här hemma för ett tag och bila genom USA.. Jag vill upptäcka och se världen! Vill hitta en annan syn på hur livet kan vara..

Kommer jag alltid att sitta här i lilla Katrineholm och knega och tro att det inte finns en värld utanför ortens gränser? Kommer jag att stadga mig och jobba hela livet i denna kommun? Hm, livet känns för kort för att slösas bort på ett liv i en stad som jag levt i ända fram tills nu och som dessutom har vart utnämnd till sveriges tråkigaste stad! Nej, usch för det! Ge mig spänning! Ge mig lite krydda i livet!

Helgen är alltid lika välkommen!

Har varit en intensiv dag.. eller jaa intensiv vecka förresten. Huvudet är fullproppat av både nyttig och mindre nyttig information. Den sociala förmågan på jobbet är hög, dock kanske inte alla samtalsämnen är intressanta och ordföljdskorrekta.
Om man får höra samma gnat en hel dag, femton gånger i rad på fem minuter då har man kanske rätt att vilja vara för sig själv i ett tyst rum en stund. Kan t.o.m komma på mig själv ibland med att svara mina nära o kära med ett "mm" eller "jaså, det låter intressant", utan att ens ha lyssnat. Haha, för det är ju så mina dagar på jobbet ser ut. Det räcker med att man finns där, man behöver inte engagera sig i ämnet. Dom är bara glada över att nån lyssnar på deras osammanhängande historier och påhittade ord. :)

Ikväll är det julbordsmiddag med vännerna som hägrar. Ska bli mysigt att träffa dom och istället för att byta julklappar har vi bestämt oss för att dela på kostnaden på maten ist. Känns sunt nu när läget är som det är, plus att det är mycket trevligare att äta lite tillsammans än att byta pengar genom julkappsgivning :)

Det här året har jag inte den minsta julkänsla susande genom kroppen. Jag vill bara att det ska bli sommar! Varmt och sommar! Vart ska man hämta julkänslan ifrån när man inte kan se en enda skymt av snön och när man är, sedan en och en halv månad sen, förberedd på att jobba julhelgen? Usch för det här årets julhelg!

Nu ska jag leta upp en sminkväska och lite snygga plagg att dra på mig och skaffa mig lite ego-tid framför spegeln, sen bär det av till Bonneviers place! Fredagkväll, du är välkommen! :D

Ha en tipptopp kväll snyggingar! Puss och nyp /J


Höstdeprimerad? En sen en isf..

Känner mig helt tom. Problemen avlöser varandra.. när man tror att man hittat lösningen på ett beskymmer så kommer nästa som ett brev på posten. Problemlösning i all ära men ett helt hav med problem blir alldeles för mycket för mig, då vill jag bara avböja.

Jag har en sådan kass känsla som hänger över mig så fort jag ska traska till jobbet. En sån där som tynger ner en i fotsulorna. Jag som egentligen trivs med det jag gör och är pigg och glad, helt plötsligt ser jag inte meningen med det jag gör längre. Att ett jobb kan förstöra livsgnistan på så många sätt, det visste jag inte tidigare. It sucks!

Var så säker på att jag löst mitt framtida liv och trodde inte att jobbets avslut skulle ta så hårt. Jag skulle ju ta mig till nästa steg i livets erfarenhetsstege, men den stegen går visst ett steg neråt just nu tyvärr. Jag gick in i detta med ett glatt humör men det slutade med att jag bara vill sätta mig ner och gråta och skrika ut hur orättvist allt är. Jag är så övertygad om att det kommer lösa sig hur bra som helst när jag gått igenom den här jobbiga delen som jag bävar för att möta. Vill bara kunna spola fram livet ett par månader! Nån som har ett jobb till mig?!

Jag har bestämt mig för att sätta mig i skolbänken igen och förbereda mig för att studera till nåt som jag vill jobba med och som verkligen är lönsamt till skillnad från vad undersköterskejobbet är idag. Men då möts jag av akassa-tanterna som talar om för mig att det inte är säkert att jag kan få ersättning för min pluggdel. Nähä!? Så då menas det att det egentligen är bättre att gå arbetslös och inte tillföra eller sysselsätta sig alls dah? Hmm..jag kommer aldrig förstå mig på svenska systemet. Man ska vara rik och ha ett toppjobb med miljonlön för att synas och betyda nåt. Jag hoppas att dagens politiker kommer hamna i samma sits som många andra är i idag, och jag skulle gärna vilja höra hur dom kommer ha det som gamla och kanske dementa när dom blir äldre. Hade dom förstått nåt då så kanske dom hade kunnat inse att vi undersköterskor är värda så mycket mer! Utan oss skulle inte dom svagare individerna överleva!!

Jag tar min deprimerade själ och pyser ner under täcket ett tag för att förhoppningsvis vakna som en ny och glad människa till imorron! Godnattpuss till er! /J


...

.:Den som söker en vän utan brister blir utan:.

Vem blir glad av regn och rusk?!

Nån mer än bara jag som närsomhelst kan kräkas på detta skitväder? Nää, tänkte väl det. Trots det tråkiga vädret var det länge sen man satte sig här och lättade sitt hjärta. Skärpning!

Kännt sen tidigare går helgerna vääldigt fort, speciellt när man är ledig. Så jag minns knappt nu hur helgen var, minns knappt hur det är att vara ledig. Minns iaf att en mysig vinkväll ägde rum. Minns också moster som firades i söndags... Sen började en ny vecka. Timepool-utbildning som var ett givande ögonblick, iaf om man tar en titt på framtiden, ägde rum igår. Och såklart en jobbarkväll på det. Även denna dag har bestått av arbete...men också några ljusglimtar :) Har varit och inhandlat julbordsmaterial inför fredagen tillsammans med Petra. :)

Men dagens höjdpunkt måste dock vara Rickards stora steg ut i frihetens värld, han lyckades! Han klarade det! Och jag är så grymt nöjd och stolt över hans prestation! Du är bäst! Detta ledde till att vi lånade bil och drog iväg till Tuna park vilket var riktigt mysigt. :)

Imorronfm är det dags för nästa möte..så jag tackar för mig nu och går faktiskt och lägger mig! G'night.





Vinkväll...och väääldigt hungrig!

Har haft en helskön vinkväll tillsammans med Felicia ikväll! Väldigt trevligt. Härligt och få träffa denna sköna böna igen! Nackdelen är fyllehungern som träder in så fort kroppen känner av alkoholen..har dock inte ätit så mkt idag så det kan vara en viktigt faktor i det hela. Hmm..men får tacka Fillan för en jättetrevlig kväll. Ska trycka i mig lite o äta och sen hoppa i säng. Börjar känna mig gammal, klarar inte av lika mkt alkohol längre :P

Natti folket! /J

Och ett ljus gick upp för mig..

Ska skippa allt tjat om utarbetad och sliten kropp. Och istället gå in på då den korta sekunden som fick mig att inse hur livet ser ut och kommer att bli. En fråga, "Å hur går det för dig på jobbfronten?" Och där satte alla vilade hjärnceller igång igen. Hmm..jaa, jag står på standby-läge just nu och längtar till nästa år då jag kommer att få göra nåt nytt. Men hur länge kommer jag trivas med det? I nuläget känns det som att det är ett ypperligt tillfälle att återhämta sig och ta det lugnt och hitta sig själv igen och hinna ägna en tanke åt vad jag egentligen vill göra med mitt liv.

Visst jag är en liten bit påväg, stort steg för mig att börja plugga trots att jag egentligen inte är så jättesugen på att sitta bland en massa papper och böcker. Men det är för något gott!

Sen kommer ekonomifrågan, hur begränsad är man inte när man inte har tillgång till lika mycket pengar som tidigare? En hel del blir mitt svar då.. jag har lätt för att bli irriterad när pengarna inte räcker och när man måste vända på varje krona. En kortare stund kan det funka, det är alltid nyttigt att inse pengars värde...
Hm, jag kommer behöva ett jobb ganska snart efter uppsägningen! Att gå som tim.vik. och aldrig veta om man vågar planera in nåt med tanke på att samordningen närsom kan ringa och vilja ha in mig på ett arbete. PLUS att värdet av att vara timvikis inte är så högt. Statusen är inte så hög som mänsklig och stressad robot, tyvärr! Livet suger ibland, rent ut sagt!

Men ibland tänker man nog mer än vad man egentligen behöver.. Hallå! Jag reder mig alltid! Vad är jag orolig för? Jag är stark och har alltid fixat mig ur svåra saker och jobbiga tider...varför skulle detta vara annorlunda?!

Vi släpper ämnet helt enkelt!





Äntligen kom helgen!

Jag är bra utpumpad nu asså! Trött på jobb o allt som har med stress och ambition att göra! Urk! Så kom denna härliga helg som jag längtat såå efter. Laxen står i ugnen och en myskväll med <3at väntar.. Soffkväll med Idol och rödvin. :)

Har varit på fikadejt med min söta Petra, var länge sen vi sågs. Har försummat alla nöjen och det sociala livet dom senaste veckan då jobbet har tagit överhanden. Men som sagt, väldigt trevligt att träffa henne. Efter nyår blir det oftare! :P Var sedan nere på stan och hämtade ut paketet som Linda skickat. Och jag blev minst sagt glad över hennes grymt gulliga gest som hon visar genom att skicka med ett par genomfina julklappar till mig... tyckte extra mycket om julgranskulorna måste jag säga :D Överaskningen gjorde mig helt varm i kroppen! Tack snälla Linda för din omtänksamma och varma gest :-* Du är btw väldigt duktig på det du gör också! Mkt fina saker.. :)

Imorron blir det en tripp ut till Flen och mostertanten som fyller år och ska grattas :) Sedan när kvällsstunden kommer blir det vin med Filledutt och massa tjejsnack och en o annan singstarfalsksång. :) Ska bli mys det.. ta igen den tid som vi missat ;P Med det sagt så inser väl många att min söndag kommer tillbringas i soffan med en bakispizza och tv4:s reprisvisningar..och en sjunedrans bakisvärk i mitt stackars huvud och en hals igensmockad av gårdagens feströkande. Mjaa, sånt man får ta. Så ser väl min helg ut i korta drag.

Var rädda om varandra i helgen och njut av ledigheten! Kör försiktigt och nyktert!
Pusstjing! /J




När jobbet är ens liv

Jag lever och bor på jobbet denna vecka, därav den dåliga uppdateringen på bloggen! Längtar som en tok till helgen nu! Puss!

Gäsp!

Toktrött, så hade tänkt att slänga mig i säng i denna minut faktiskt! Tända lite ljus i sovrummet, gosa ner sig i allt mjukt och i famnen intill, ligga o andas och dregla en aning i sömnens atmosfär mot en härligt doftande karlhals. Mm-mm... Upp tidigt imorron igen o jobba så sömnen behövs för en utarbetad kropp. Så säger godnatt och dröm sött allihopa! :)

Puss o nyp i kinden! /J

Hur får man tiden att räcka till?

Hundra planer och idéer samtidigt. Och mitt i allt det ska man hinna med att bry sig om sig själv samtidigt som man måste hålla sitt sociala liv med sina kära levande. Och jag som är så dålig på att säga nej till folk, får en liten släng av dåligt samvete när jag avvisar nån. :( Känner att jag alltid måste komma med en kompromiss om jag mot all förmodan säger nej till någon. Erbjuder mig att hjälpa till, komma över eller träffas nån annan dag eller tid. Och hejhallå så har man en hel vecka framför sig fullboka. Utan att ens ha behövt lagt ner nån större energi på det. Pust!

Sånt kan göra mig riktigt stressad, speciellt nu när det är december och allt. Men o andra sidan så tycker jag att det är skoj att hålla igång och träffa folk och aktivera mig. Men då kommer nästa fråga, när ska man hinna ta det lugnt, umgås med livskamraten här hemma o framför allt sova mellan dagarna? Jaa, tiden räcker helt enkelt inte till. Skulle behöva flera timmar på dygnet och flera dagar i veckan.. Men det vet ju alla att det inte kommer ske. Så får göra det bästa av det hela..njuta av att man fortfarande orkar hålla igång och är efterlängtad och omtyckt :D

Ikväll ska jag iväg på julbord med arbetskamraterna. Antingen blir det jättetrevligt att sitta ner och umgås med allihopa utanför jobbet och utan arbetskläderna på. Alla ser helt plötsligt så fräscha och snygga ut utan sjukhusbrallor och t-shirts. :) Eller annars blir det urtrist och man sitter enbart och tänker på hur mkt man kunde ha fått gjort hemma eller liknande. Nejdah, så illa ska det inte bli. Bara humöret kryper fram snart så kan det bli riktigt kul! :)


De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan. /Christopher Morley

När min ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig. /
Pehr Sahlin


RSS 2.0