Låser upp bloggdörren och kliver in igen

Dammar av och börjar rita ner mina hieroglyfer igen. :)

Måste säga att det inte alls känns, det känns inte ett dugg. Att bli ett år äldre menar jag då. Jag har bockat av ett nytt år här i livet igen. Det går så himla fort, åren. I fredags påbörjade jag mitt 24:e år..ujuj. :) Det har firats med fina vänner och med släkt hela helgen. Och idag var jag ju även tvungen att fira min kära farmor i efterskott med. Jag föddes ju nämligen en gång i tiden på hennes födelsedag :P

Kort och gott har hela månaden bestått av födelsedagsfiranden, kalas och massa sötsaker. Vilket har gjort mig halvt kräkfärdig nu, hua!

September har också varit en heltidens-månad. Har jobbat heltid och har därför inte haft tid med annat än jobbet. Jobbet i sig har också slitit en del på mig, många ledsamma saker som bara gnager och som aldrig verkar bli bättre. Sådana små j*vla saker som bara irriterar och sticker i ögat. Ah! Skitsamma. Trött blir jag på det iaf!

Men den här månaden har även varit bra, fina saker som gör en lite extra pirrig i kroppen. Glädjebaronen innanför skinnet hoppar upp och ner och klappar i händerna. :D Nu är livet fint, och jag tänker njuta av det! <3

Nu återstår det bara att vänta in min fina Rick, sen blir det mys i soffan :)

Ha en fin kväll! Puss!

/J

Åter till dom vuxna..

Jag slutar helt enkelt inte att förvånas hur sk. vuxna människor beter sig och behandlar andra. Jag vill tro gott om alla, varför kan jag inte få göra det o därefter ha rätt? Jag blir så ledsen. Jag blir ledsen på hur mänskligheter funkar ibland och jag blir ledsen för mina näras skull som i detta fallet gång på gång blir drabbad av denna fula vuxenlek.

Vad får man ut av att vara elak och snacka en massa skräp om andra? Jag hamnar åter i den här fantasivärlden då alla är glada och är vänner med varandra. Där man inte får ta emot fula taggar från sina (ex) vänner. Men min fantasi rasar i golvet och går i tusen bitar.

Är inte livet så mycket roligare om man strävar efter att vara snäll och trevlig? Hur skulle du själv vilja att andra var mot dig? Motsvaret har i det här fallet varit en femårings svar och skyller gärna på den andra. Väx upp! Vi är inte fem år längre då mamma och pappa kan knalla in i grälet och ta leksaken ifrån det ena barnet och ge till den andra och så är allt bra igen. Vi är vuxna och vi borde kunna förstå vad som är rätt. Understryk borde!

Jag kan inte lösa detta, för jag är egentligen inte inblandad i den här smeten. Jag kan bara sitta och vänta på att ni ska lösa saken själva och att vi sedan kan återgå till hur det var förut. Utan knivar i ryggen och fula flin.

Vad har mina fina flickor förändrats till?


/J

Borde, måste, ska... senare

Sitter och njuter av omgivningen, av hur lugnt och skönt det är, att solen lyser in genom fönstret såhär på kvällskvisten men kan inte låta bli att sakna honom som jag bara pussade lätt på tinningen imorse innan jag travade iväg till jobbet.

Jag får lyssna på min musik utan att någon behöver bry sig. T.o.m den allra värsta och mest ingrodda "jag-musiken". Jag får sitta och mixa ny musik med sådant egentligen enbart tjejar lyssnar på. Kommer fram till att det nästan är tur att jag sitter här ensam :D Men så slår verkligheten ett slag i fantiseringshuvudet och påminner om alla måsten som jag lovade mig själv att ta itu med ikväll. :S

Istället har jag suttit på fiket med henne och bara babblat blaska :P I-landsproblem och relationsmissar, gynstolar och tjejintriger. Skönt med ett brejk från allt en stund. Att bara få tillåta sig själv att bara vara. Det är också viktigt!

Imorron är min sista arbetsdag för denna vecka, sen är jag ledig i hela tre dagar! Hur underbart som helst! Det var länge sen kan jag säga. Helgen ska planeras som så; Pojken jag lever och andas med ska det sättas kvalitetstid tillsammans med. Även det var länge sen och jag tror att vi behöver det nu. För att tillåta sig att skämma bort sig själv en stund, för att bara få komma bort hemifrån och från denna stad. Det ska bli bra skönt. Lördagen ser dessvärre oviss ut, får luska fram nåt kul att fördriva den kvällen med eftersom att jag troligtvis blir gräsänka den kvällen. :P

Gräva fram måste-listan och ta tag i koleran kanske, japp!

/J

Kort uppdatering sen sist

Hemmaaaa! :D
Kvällens arbetspass har bjudit på mixade känslor. Måste utagera mig och stå upp för dessa känslor, inte idag, men tids nog. Brinner inombords till och från.
.
Nu är inbjudningar utskickade. Har väl trots allt bestämt mig för att fira, fira att ett år har gått sen sist jag funderade på att fira :P Som jag skrivit i inbjudningarna; istället för att förneka att man blivit ett år äldre tänker jag tillbringa dagen eller i det här fallet kvällen tillsammans med mina fina nära kära :D So be there!
.
Har två mysiga missar precis vid mig och i öronen flödar klangen från Tyler Ward. Med risk för att vara tjatig men, killen har bra härlig röst! Är för tillfället kär i rösten. . .
.
Nästa vecka börjar jag jobba heltid. Och meningen är att träningskort ska fixas också, vart ska jag få tiden ifrån? Pust, och sen däremellan ska väl kalasprylar inhandlas i alla dess slag. Vad bakar man till ett släktkalas? Snälla hjälp! Och till den mer ungdomliga delen av firandet, tips på goda drinkar?
.
Nejni, nu ska köket få sig ett besök och förhoppningsvis hittar jag nåt ätbart som magen skriker efter. Imorronbitti är det jobb som hägrar igen. Sov gott gullungar! :-*
/J

Om...

.. att bakom ryggen på andra påtala elaka saker om folk utan att ens känna av ett svidande samvete eller hitta nån moral i kroppen.

.. att titeln vänner borde betyder att man står personen i frågan nära.

.. att småstäder oftast är mest fulla med skit och att tjejer oftast är elakare mot varandra än vad killar är.

.. att se över sitt eget bo innan man pickar på nån annans. Sten i glashus vet ni!


Med en samlad titel då dah, jag är trött på detta skitsnack som jag trodde folk i min ålder hade växt ifrån. Jag är trött på denna småstad som talar om sanningen för dom som lever i den innan personerna själva gör det för varandra. Det är som en ormgrop hela samhället! Idiotiskt hur människor kan skapas till monster och egocentriska bitchar.

Jag har inte personligen drabbats av någonting, gudskelov! Men det kan svida lika illa när folk som man håller av och folk som man känner krigar med varandra. Och detta bloggkrig! Jag är glad över att slippa denna ormgrop som rasslar till så fort någon tar ett steg åt någon riktning.

Man får inte må dåligt och man får tydligen heller inte må bra heller. Tjejer kan vara hemska! Detta snack om varandra som saknar slut och denna tjurighet. Är vi/ni vuxna kvinnor? Jag ser er som det iaf, men attityden och beteendet säger nåt annat till och från.

Varför kan inte alla bara försöka värna om varandras välmående och vara rädd om de vänner som dom har? Denna utveckling skrämmer mig litegrann. Vet man ens själv vilka man kan lita på till slut? Vet man verkligen vilka som är ens riktiga vänner när det väl gäller eller är det bara en fin fasad som fortfarande står ståtligt rakt medan sanningen är nere i leran och kravlar?

Säger det igen, jag vet vilka som står mig närmast och vilka som är dom fina personerna jag bör värna om. Men jag vill att dom som finns i min omgivning också ska göra det, dom har sina fina personligheter och egenskaper. Men just nu visas dom sällan, släpp tjurighet och bli dessa vackra kvinnor som jag sedan länge vet att ni är!

/J

Förmiddagspromenad, check!

Promenerat med sällskap i det härliga höstvädret. Jaa, för nu är det minsann höst. Vi har gått in i höstmånaden september och jag och hon kom även under promenadens gång överens om att det var höstvindar i luften. Mys! :)
*
Borde sparka igång dagarna lika 'tidigt' annars med. Känns mycket skönt och man har så mycket kvar av dagen. Visserligen tryter min frihet att kunna göra det jag vill här hemma just nu när sängen fortfarande är upptagen av honom. Ska väl lite smått försöka mig på att påbörja lunchlagningen för att senare försöka få med mig karln ner på stan för lite tjejshopping :D
*
I ett vuxet huvud händer det mycket, ganska mycket skit också för den delen. Det räcker med att höra så mår man dåligt med henne. Frustrationen sitter nog mest i att jag inte kan göra nånting själv, utan att övertygningsförmågan istället måste ta vid. Om man bara kunde fixa problem och bekymmer med en fingervink, vad lätt det skulle vara då.
*
Jag personligen mår lika bra som jag gjorde igår :) Härliga väder och härliga liv! Mår prima och jag har inte mycket att klaga på, det har även börjat dra lite i shoppingtarmen igen. Så det där med stadstrippen blir ett måste idag! Måste även tjata om att jag verkligen är urless på dessa solonätter igen. Usch, kan inte denna veckan vara slut snart så jag slipper frysa i sängen! :/
*
Pusskij! Och ha en fin dag.. Var rädda om varandra!
/J

Gaaaaah!

Jag är totalt fylld av kärlekspirr!

Vänners betydelse, oändlighetsdag och hemska mardrömmar.

Hon säger att det är lättare att lösa andras problem, att det kanske är själviskt att hålla sina egna problem inom sig men att det lätt blir så. Jag förstår henne samtidigt som jag blir lite ledsen över att man kan tänka så. Alla behöver vi en väns axel att luta sig emot och kanske fälla en tår. Men hon är stark!

Idag mår jag riktigt bra! Jag har haft världens längsta arbetsdag känns det dock som, att börja 12 och inte komma hem förrän kvällen smyger sig på är inte skoj asså. Snart måste jag ju gå och lägga mig för att vara pigg och glad imorronbitti då en morgonpromenix är inbokad med Fröken söt. Imorgon är även veckans enda lediga dag och under den ska jag hinna med mycket kan jag lova. Inte minst här hemma. Måste även panikleta efter ett par arbetsskor då mina som jag har på jobbet har gått sönder men som ändå används fortfarande :S

Valsnacket hörs i bakgrunden på tv-apparaten. Och han, min finaste, har begett sig till jobbet för ännu en natt där. Usch! Jag vill ha honom hemma, hos mig, brevid mig, i våran säng! Nuu! Igårkväll var en jobbig kväll då jag saknade ihjäl mig efter sällskap. Och som grädde på moset drömde jag hemska mardrömmar. Sådan hemsk mardröm som slutade med att jag var tvungen att pressa upp mina ögon för att tvinga mig själv att vakna. Den var så hemsk! Jag vaknade med dunkande svank, där jag ett flertal gånger hade blivit biten. Och jag kände fortfarande hur det kändes när man pressar igenom en tummen genom någons öga för att försöka få ett slut på bitandet i min svank. Det som var det hemskaste var att han som bet mig var Rickard. Och det var även honom jag försökte ha ihjäl genom att trycka sönder ögonen på honom. USCH! Nej, nu måste jag släppa det innan magen vrider sig ut o in här. Men att en dröm kan kännas så verklig fysiskt när man vaknar. Skrämmande!

Nu börjar ögonen falla ihop så jag ska slänga täcket över huvudet och inte vakna upp förrän en varm famn omringar min kropp igen, imorronbitti. Puss o nyp!

/J

RSS 2.0