Jag vet inte vart jag ska börja..

Just nu händer det på tok för mycket med kropp, själ, omgivning och känslor. Jag vet inte i vilken ände man ska börja.
*
Går numera hemma och lullar lite i min takt, sjukskriven pga jobbiga faktorer. Blev ett hastigt och tvärt avslut på jobbet vilket jag inte hade räknat med. Kan sakna rutinen i vardagen. Det var inte menat att bli såhär, havandeskapet börjar ju inte förrän i slutet av denna månad. Men rätt var det var så slutade arbetsrutinen på ett kick. Jaja, det ger mig nu chansen att återhämta mig från allt som känts jobbigt och påbörja vårat nya liv i våran nya lägenhet.
*
För vid månadsskiftet bytte vi lägenhet. Allt är dock inte uppackat än och det kliar i fingrarna samtidigt som orken tryter ganska rejält. Jag vill få ordning samtidigt som att jag inte riktigt vet vart jag ska börja rota. Skulle behöva en tripp till Ikea innan allt kan börja rulla. Men det kommer garanterat att bli bra det här. :)
*
Föräldragruppen har sparkat igång, första mötet hölls i torsdags. Och nerverna var på spänn. Kan redan nu säga att jag troligtvis inte kommer att ha såå himla mycket gemensamt med någon av dessa blivande mammor i fortsättningen, vilket är tråkigt. Gissningsvis var det lite för stor åldersskillnad i gruppen.
*
Nu börjar det kännas i kroppen vad som komma skall. Har nästan förträngt det lite med tanke på ALLT som vart. Jag har varit medveten om att jag blivit större och att det är väldigt mysigt att känna denna känsla av att det växer någon i magen, ett litet liv som ska bringa så stor kärlek och lycka i mitt och Ricks liv :) <3
Men jag har som sagt inte riktigt fattat det förrän det började pratas förlossning på föräldragruppen, och när vi kort skulle gå igenom andningen. Då slog det en stor gonggong i huvudet på mig! Och nu är det ca 10 veckor kvar innan detta blir verklighet. Spännande samtidigt som det skräms. :P
*
Det här med känslor och denna gråt-berg-o-dal-bana är också ett kapitel för sig. Det spökar i kropp och hjärna massor! Från att bara vilja gråta av ren och sann glädje till att bara vilja sjunka genom jorden för att man blir så ledsen, den tråden är skör. Mycket tankar och känslor snurrar i huvudet och dom flesta är mest paranoida, sådant som man i "vanliga" fall kanske inte skulle ägna en tanke åt.
*
Jag inser mer och mer att han som ska bli pappa till mitt barn betyder hela världen för mig. Jag börjar fatta att han är den jag ska dela hela mitt liv med nu. Även om man har vetat det tidigare så blir det allt mer uppenbart och självklart nu. Vi ska ha barn ihop! Och jag är så fruktansvärt lycklig över att det just är han som ska vara denna fadersgestalt och livskamrat. :) <3 Kärleken till honom är grymt stor och jag längtar mer och mer efter att få ta detta steg i livet med honom!
*
Men idag är det lördag, och vi har en liten städardag idag. Lite senare ska det börja fixas inför födelsedagsfest då svägerskan fyller 27. Haha! :) Lite bitter är jag över att inte få ta ett glas vin i fint sällskap. Och detta är dessutom den första fest som jag kommer vara delaktig i sen graviditeten blev känd. Så vi får se hur detta kommer gå :P
*
Oj vilket inlägg detta blev. Bra eller dåligt, ni får ta det som det är. Ha en fin helg gott folk!
*
Pusstjing!
/J

RSS 2.0