Morgonpromenaden avklarad!

Är väldigt nöjd med mig själv just nu! :P Tog tag i mina ord och vandrade ut på en rejäl promenad imorse i det fina vädret :) Har precis avnjutit en efterlängtad frukost och nu ska jag hoppa in i duschen innan mamma kommer o hämtar mig. Det ska matinhandlas, främst inför morgondagen då vi ska midsommargrilla hos Henc.

Tvättid väntar vid lunchtid också, fullt upp. Men mellan bytena av maskin ska jag sitta med näsan i vädret på balkongen och sola mig lite, välförtjänat! :D Sedan kommer herrn i huset hem och någon gång under em ska stan göras osäker med. Leggings till mig och skor till karln. Livet leker just nu! :D <3

Ut i solen med er allihopa! Ha en fin torsdag! :-*

/J

Dagarna går för fort!

Morfar har firats! Under ett toalettbesök fann jag kvinnans ovän, vågen! Som under trans måste man ställa sig på den och se siffrorna ticka förbi. Stannade på ett antal siffror som stack en aning i ögonen att se, en siffra som får hjärnan att vakna till lite!

Just summan kilon är kanske inte så mycket att härja om, men nu är det dags för välsvarvning! Ska slå mig på fingrarna varje gång jag sträcker mig efter sötsaker. För att inte vara för sträng mot mig själv och stjälpa mig snabbare än jag satt igång tillåts snasket en dag i veckan, till helgen! Inget mer! Promenad AB! Dagligen!

Sveriges kvinnorns I-landsproblem!

/J

Semester i fulla drag!

Farligt med sommar, ledighet och rännande på stan med vänner. Det resulterar oftast i ett massa slösanden med pengar. Men äh, vadfaan, man har bara sommar och semster en gång om året :D

Snart är det midsommar och den ska, enligt planer, tillbringas i V-åker med fina människor och trevligheter hos svågern. :) Alkoholen är inhandlad och maten ska senare idag köpas.

Sitter förtillfället och försöker hålla nagellacket intakt, har en hand kvar att måla sen drar vi vidare till valla där vi ska fira morfar min som fyller äldre. Det var en liten uppdatering det, i fortsättningen ska uppdateringarna ske lite oftare!

Ha en fin dag ute i solen! Pusstjing!

/J

Jag lever!


Sitter här.

I min ensamhet och funderar, funderingar blir så många fler när man är ensam och har tid att tänka. I det här fallet är det inte några onda tankar. Mestadels fina och glädjande tankar.

Nu är det fjärde natten som jag har hela sängen för mig själv. Låter kanske skönt för många. För mig är det mer en stor saknad efter den som i vanliga fall brukar ligga brevid mig. Är det inte lite tragiskt att halva sängen är sådär fint bäddad och orörd när man stiger upp på morgonen och ska gå till jobbet? Som en singelsäng fast i dubbelsängsize.. Tragiskt!

Saknar min karl!

 

I helgen bär det av mot stockholm för andra gången på dryga veckan. Den här gången för att inta plats på ståplatsgolvet på stockholms stadio och Kiss-konserten! Och jag är så himla glad att jag får sällskap av Felize och inte bara av alla grabbar. :) Grabbar i all ära men! :P Denna gången har vi med oss nyttiga lärdomar i ryggsäcken. Punkt ett; Tjejer ska inte vara kinkiga, är man kissnödig ska man tacka o bocka för dom tillfällen som erbjuds till att göra sina behov ist för att larva runt om att man är tjej och inte gör som killar gör. Mellan bilar och i skogsdungar, nemas problemas anymore! Punkt två; Har även insett att om man inte vill vara nära på svimningar på stågolvet så ska man äta rejält innan man drar iväg, en hungrig och yrslig Jessica är inte att leka med! Punkt tre; Två grabbar i baksätet med varsin gps är ingen garanti för att man ska hitta ut från stockholms miljoner gator under tidsramen av en och en halv timme. Ta ist tag i det själv så löser sig orienteringen! :P

 

Måste innan sänggåendet bjuda på en bild som gör mig varm om hjärtat! :) Love this girl! John Blund here I come!

Hugs and kisses!

 

 

/J

 


Mejl från moster

Skitdålig uppdatering, I know! Tala om nåt jag inte redan vet. Men tänkte iaf bjuda på den här innan jag måste brådska iväg till jobbet.. :)

Man är aldrig för gammal för att starta eget.

En gammal gumma kom gående med två sopsäckar i släp, en i var hand. Det var ett litet hål i en av sopsäckarna och en hundralapp föll ut.
Detta observerades av en poliskonstapel som hejdade gumman och visade henne sedeln och hålet.

Tack snälla konstapeln, sa gumman. Hela säcken är full med hundralappar, men tro inte att jag har stulit dom. Jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kissa i min trädgård varje gång det är match. Då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger; Hundra kronor, annars klipper jag av den!

Det var ingen dum idé, skrattade konstapeln. Är det hundralappar i den andra svarta säcken också?
Nej, det är ju inte alla som betalar. . .

/J




RSS 2.0