Gårdagens storshopping!

Rick och jag tog bilskrället och transporterade oss mot norrköping för lite bebisshopping. Första stoppet blev babyland som var lite av en besvikelse om man jämför med vad vi trodde om den butiken innan vi trädde in. Visst, vi kom ut med en hel del plock och plånboken blev en aning lättare :P
'
Nästa stopp blev babyproffsen vilket blev en glad överraskning. Det var mycket större och en väldigt mysig butik. Efter ett varv av enbart tittande tog vi oss en kundkorg och påbörjade ett utplock av det stora utbud som dom hade. Kollade även in priser och utbudet av bl.a vagn och annat kraffs som ska köpas under ett senare tillfälle. Vi insåg båda två att en splitterny vagn kostar lika mycket som en utlandsresa, vilket egentligen inte var en chock då vi hade våra aningar om det.
'
En litet titt på det vi kom hem med...
Blev även ett pingu-babygym, nappar och annat smått som inte visas på bild. Även lite kläder i lite mer könsbestämda färger. Så vi var båda väldigt nöjda över bebisköpen igår. :) Kan knappt bärga mig tills vi flyttar och vi kan få inhandla möbler till barnrum och börja göra det hemmafint och trevligt.
'
Denna söndag som har varit dah. Regnig och ruskig. Snön smälter fort och vattnet samlas i skorna. Vi styrde upp mot ÖB och köpte oss några flyttkartonger. Hade tänkt att påbörja nerpackandet av saker snart och då inga kartonger än har trillat in får vi helt enkelt betala en liten summa för dom ist.
'
Resten av kvällen som är kvar ska baaara spenderas i soffan och främst framför Solsidan :) Ska baka lite scones som jag och hjärtat kan kalasa på när han återvänder hem från innebandyn.  :) Ha en fin kväll alliihopa!

/J

Tips, tack!

Tar varmt emot tips på bra bebisbutiker såsom babyland.. är i stort behov av idéer. Både internetbutiker och vanliga. Tack! :)

Nu börjar kulan göra sig påmind :)

Ursäkta min dåliga fotografgen men dessa bilder är det som får nöjas med.

/J

Lat måndag!

Efter en helhelg på jobbet och då menar jag helhelg från morgon till kväll, är jag lite mör i huvud och kropp måste jag säga. Vaknade med ett jättekrut i kroppen och tanken var att jag skulle röja järnet här hemma med städning och julpyntsbortplock. T.o.m solen lyste in i sovrummet och gav en ännu större glädje till att vakna upp till den här dagen, sovmorgonen var underbar och det var hur härligt som helst att få sova med Rick efter en dryg vecka av ensamsovande.
'
Jag kliver upp och börjar med mitt plockande men efter ett par små motgångar rycker humöret i taket och hela den glada världen rasar från himlen. Saker kastas och den härliga glöden jag hade när jag vaknade var som bortblåst! Rick fixade lite mat och sedan drog vi oss bort mot blomaffären där vårblommor till fönstrena skulle köpas. Jag återvänder hemåt ensam då Rick drar vidare mot jobbet.
'
Den där korta promenaden till blombutiken gjorde susen, en stund. Hade ett gladare humör och jag började pula lite. Har sedan varvat dagen med att somna till på soffan, plockat lite igen och suttit framför tvn och intagit lite föda. Katten parkerade sig sött i mitt halvliggande knä/magen och där låg vi och myste medan krabaten i magen började leva rövare :)
'
Nu väntar jag på att familjen Annorlunda ska dra igång på tvn och sedan knallar väl karln in genom dörren inom kort, som jag har saknat! :) Då blir det mys med film och cheesecaken jag slängde ihop tidigare. M-m-mm.. <3
'
Imorron är det tjejdejter på schemat. Lunch med puman Fill på stan och förhoppningsvis tar jag den där tidigare nämnda vändan på stan och handlar dessa plagg som jag länge längtat efter. Senare under morgondagen ska lille Albin sen-firas och Emma får med andra ord ett besök, gillas!
'
Avslutande ord blir; Ska försöka uppdatera bloggen med lite aktuella bilder i fortsättningen. Vill även tillägga att jag längtar tills jag får posera framför sysslingens kamera med mage och karl, än är det lite tidigt men sådant har det redan pratats om och jag ser verkligen fram emot det! :D

/J

<3

Jag lever i kärlekens bubbla.

Snöstorm?

Snön yrar utanför fönstret och himlen är alldeles grå ute. Ingen bra dag för en som påverkas negativt av väderleken med andra ord. Konstigt nog så berör den inte mig idag :)
'
Är hemkommen från en dejt med Petra, efter en lång tids uppehåll sen senaste träffen. Att sitta inomhus och titta ut på det vidriga vädret kan vara väldigt mysigt, speciellt med en kopp te i handen :) Vi plogade över många härliga samtalsämnen och jag konstaterade att jag måste börja skriva upp en att-göra-lista om jag nu ska hinna med allt innan flytt och föräldraledighet och förlossning. (även om det känns som en bit kvar till det sistnämnda)
'
Denna lista ska helt enkelt hjälpa mig att hålla koll på vad som ska göras och med några enkla små bockar så ska jag lätt få ordning på mitt virrvarr av måsten. Just nu sitter jag i ren panik och bara kan rada upp saker som måste fixas och göras. Bättre att ha sådant på papper då antar jag?
'
Jaja, ivf. Ska snart bege mig iväg och mathandla tillsammans med mor. Frysen ekar tom sen vi frostade av den häromdagen pga helrensningen av matvaror. Att dessa lediga dagar alltid ska gå åt till att göra allt som man annars inte hinner med, trist.
'
Hade en fruktansvärt hemsk dröm nu på morgonkvisten. Kändes som en skräckfilmsscen och jag kan fortfarande känna rysningarna jag hade när jag vaknade ur den när klockan ringde för uppgång. Jag befann mig i min arbetsmiljö och blev ombad av en av våra boende att gå in och titta på dennes rum för hon påstod sig se gubbar och hemska gestalter på rummet. Jag kliver in och ser en helhemsk grå och sliten gammal man som ligger i sängen och rycker sådär äckligt som dom gör i skräckfilmer och mitt på golvet går en lika gammal dam i cirklar, iklädd en nästintill genomskinligt vitt nattlinne, och låter konstigt. Jag flyger ut ur rummet i tårar och panik men ingen av mina arbetskamrater i drömmen ser det jag ser.
'
Fortsättningsvis sitter vi på kontoret och försöker förstå vad jag pratar om och på korridorsgolvet kommer sedan en halv, blödande yngre tjej krypande framåt med hjälp av hennes armar. Vi försöker få tag i denna läskiga varelse och slänga ner i en soppsäck men hon slingrar sig och gör motstånd och mitt i allt nånstans vaknar jag i djupa andningar. Usch! Som sagt, jag kan fortfarande känna den hemska rysningen gå över ryggen :S
'
Känns som att Rickard skulle behöva väckas nu.. haha. Ha en fin dag alles!

/J

Halvvägs sägs det :)

Hela 20:e veckan är nådd. Och jag börjar ofrivilligt inse att jag är i stort behov av både nya kläder och bhar. Kan låta som ett enkelt problem att lösa, och det är heller inte det svåraste att fixa. Gäller bara att orka ta sig ner på stan och jag antar att utbudet inte är det största i denna lilla stad heller.
'
I början var det mycket trevligt och glatt att "växa ur" bysthållarna men nu ser jag det mer som ett problem och dom jag har är längre inte dom bekvämaste. Imorron väntar en ledig dag och det är inplanerat en frukostdejt med Petra så kanske kan ta mig i kragen och dra en vända genom stans affärer. Ont nödvändigt om inte annat!
'
Sitter här i min ensamhet, enbart katterna är inom synhåll. Rick har begett sig till jobbet ännu en kväll, suck! Har "hans" musik dunkandes i öronen, hans spotifylista, och jag kan inte låta bli att sakna den där karln asså! Jag vill inte ha hela sängen för mig själv, inatt igen! Förstå det och kom hem och krama om din växande kvinna! :) Där med basta!
'
Jag har mina glädjetoppar mycket mycket oftare numera än vad jag hade i höstas. Och jag njuter utav bara den av dessa. :) Jag trivs någe fruktansvärt med livet och omgivningen just nu. Tyvärr kan den känslan klippas för en kortare stund av bara nån ynka liten motgång eller felsagt ord. Känsligt :P Men jag är snabbt tillbaka till mitt glada spår kort efter ett litet utbrott antingen av tårar eller raseri :P Gravida kvinna!
'
Under gårdagen kom den första, har kunnat parera och undvika dessa en längre stund nu. Men igår utbröt ett sådant hemskt sendrag i foten som bara fick mig att gå genom jorden, tårar rann och jag tyckte så grymt synd om mig själv. Haha! :) Okej, intresseklubben antecknar.
'
Värma min följeslagare till vetekudde och krypa ner i sängen. Puuuss!

/J

Bomben släppt!

Nu kan man börja skriva om det obehindrat och utan gåtfrågor.
'
Det känns riktigt bra nu, och på riktigt! Under gårdagens UL rusade det hundra olika känslor i kroppen samtidigt. Fascination, stolthet samtidigt som jag inte kunde fatta. En uns nervositet smögs sig även runt i ådrorna, som sagt nu är detta verkligen på riktigt. Inte bara att positivt tecken på ett test. Utan nu har vi det på bild, våran lilla bebis <3 :D
'
Aaaah, jag är så stolt över oss. Mig och Rickard. Jag är så lycklig och nu är det dags att på allvar sätta igång med alla planeringar och förberedelser. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vart jag ska börja. Vill göra allt på en gång och bli färdig med allting nu! :)
'
Samtidigt kastar vi oss in i en värld som för oss är okänd just nu, det är lite nervkittlande. Jag är fullt övertygad om att vi kommer att sköta vårt "jobb" galant, men tankar snurrar ju såklart iaf runt i huvudet. Allra mest positiva. Är även väldigt tacksam över alla söta och snälla hälsningar från vänner och kära, tar det som en bra stöttning och med stor kärlek!
'
Annars idag dah, jobb bestod fm och dagen av. Innan klockan ringde ut från jobbet fick jag ett sådant toksug efter kanelbullar så begav mig mot den lokala snabbköpsaffären för att köpa jäst och mjöl och sedan hem för att baka dom där hjärntvättande bullarna :P I farten inser man att fryser är på tok för full och isig för att ta emot flera påsar med bullar så en avfrostning kostade vi även på oss. Sen flöt allt bara på, diskning, städning och annat småpyssel.
'
Nej, nu ska jag slänga mig ner i sängen bland kuddar och täcke och bara mysa med mig själv :) I brist på karl som jobbar natten så får jag och den växande kroppsdelen duga :P Godnatt mänsker!

/J

RSS 2.0