Bebissjuker!

Dagarna går fortare än vad man tror. Börjar vänja mig vid att vara hemma nu och rutinerna har börjat falla på plats. Hemmet är fortfarande inte färdigt men den är helt klart snart i mål. Ikea har fått sig ett par besök och byråer och annat kraffs har byggts ihop och ställts på plats. Mycket skönt!
*
Nu är vi i full gång med att transportera hem alla bebismöbler. Spjälsängen landade här igår och barnvagnen kom i fredags till bussgods. Förhoppningsvis hinns det med att hämta den imorron. Är väldigt spänd och nyfiken på hur den ser ut. Den är internetbeställd så vi har inte sett den mer än på bilder. Skötbord är även den på ingång, planen är att till nästa helg ha den ståendes i barnrummet :) Allt känns bra nu! Mycket bra!
*
Sista föräldragruppen äger rum på torsdag. Dessa möten har gått snabbt, det har bara sprungit fram. Och mycket nyttig information har planterats i huvudet på oss. Men som jag kanske tidigare har sagt så blir jag bara mer och mer nervös över den kommande förlossningen. Den närmar sig med stormsteg samtidigt som jag tycker att det går i snigelfart. Men tanken har börjat slå att det verkligen är på gång.. ett barnafödande kommer att infinna sig inom dom närmsta veckorna. Inom loppet av ca 6-10 veckor sitter vi här hemma med en liten i famnen. Svårt att förstå :D
*
Under gårdagen var vi på besök hos Ricks morbror och familj som precis nyligen fått ett litet tillskott i familjen i form av ett supersött litet gossebarn :) O tro inte att man blev ännu mer bebissjuk av att klämma och känna på honom inte ;P Han var så liten och såå söt. Rick skötte sig bra och bebis i hans famn passade alldeles utmärkt. Han kommer bli en sådan fin fader min karl! Stolt som attan! <3 Aah, gud var jag längtar! Tjat, tjat! ;)
Gårdagen bjöd även på ett litet straffarbete för min egen del, eller nja det var ganska nöjfullt med. Efter att ha förlorat vadet mot Rick förra helgen var jag skyldig honom en hemlagad trerätters middag. Myshetsfaktorn var på topp och guud vad jag älskar den karln asså! <3
*
Säg mig, om humöret alltid kunde vara så här härligt då skulle livet vara och bli fruktansvärt underbart! Tack för mig!
/J

RSS 2.0