Skrivkramp..

..eller rättare sagt idétorka :( Sorry, återkommer när jag återfått engagemang.

/J


Inget bäst-före-datum på snön?

Måste bara inflika att det är 22:a april idag, bort med alla snö! Typiskt aprilväder säger många men jag kan inte minnas att det snöat i slutet av april tidigare år. Dåligt minne kanske? Nog om det..

Idag är en sådan dag som jag bara sprudlar av energi och vill göra hundra saker samtidigt. Städa, baka och stuva om hela hemmet.. Men ska dra lite i tyglarna och samla mig lite. Har precis kommit innanför dörren efter en dag på gläntan. Ännu en lärorik dag på en del sätt.

Bubblar även av glädje, så idag delar jag ut gratis kramar till den som behöver ;P Till kvällen får jag finbesök, vilket var ett bra tag sen. Men det blir väl lätt så när man blir bortvald och hon ist drar iväg på äventyr ;) Ska i vilket fall bli riktigt trevligt! Saknat henne som tusan, lilla Fillan! <3Avslutar med ett par söta o kloka ord från allas vår Nalle Puh;

Underskatta inte värdet av att göra ingenting,
av att bara ströva omkring alldeles ensam,
lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra

*
Om man inte vet var man ska
är det ingen idé att skynda sig.
Man vet ändå inte när man kommer fram


Tack för mig!
/J

Då tiden inte räcker till...IGEN!

Dygnen har för få timmar och veckorna för få dagar! Helt klart! Hatar den här känslan då dagarna bara springer förbi och man inte hinner med något.

Tycker heller inte om att säga nej till folk vilket leder till att jag får dåligt samvete när jag verkligen inte hinner med dom..kommer med undanflykter och lösningar långt fram. Rick och jag har gått likadant som förra veckan, vilket är helt åthelvete olika. Gått om och knappt sett röken av varandra.

Nu när jag har en liten stund över sitter jag med en te-kopp och funderar över livets mening. Vilket jag har en förmåga att göra när livet blir såhär stressigt, då man bara lever och andas för jobbet. Inte bara jag utan andra också, när jag är ledig är ingen annan ledig och viceversa.

Livets mening dårå; man jobbar för att få pengar och kunna försörja sig och försöka ha lite roligt med livet också. Men om man bara jobbar hela tiden dah? Vart ska man lägga pengarna då? Sen sägs det ju att en tredjedel av livet sovs bort.. hur mycket har vi kvar av det roliga då? Jobbar större delen av dagarna och sover bort en stor del av dygnet.

Mjaa, släpper det. Är inte deppig för det :P Mika pulserar ut ur högtalarna här, och fråga mig inte varför. Har aldrig lyssnat på honom tidigare, haha!

Längtar nu till helgen! Fridens!

/J

Lördag, en nykter sådan?

Jobbat som en galning idag, inte många lugna stunder inte. Men samtidigt så är det skönt, dagen går fortare och nu är eftermiddagen/kvällen här. :)

Höll på att blåsa bort under Ricks och min promenix förut. Inget skönt väder idag om jag ska vara bitter :S Men nu har jag fyllt upp den kvoten för idag. Snart bär det av upp till matbutiken för lite handling av gottigheter inför kvällen. En mycket efterlängtad myskväll. Kom med förslaget om vinpimpling för Rick men kom på andra tankar när det kanske blir så att han ska vara fyllechaffis åt svärfadern min.

När är man för gammal för att vara ute o svira? ;P Blir man någonsin för gammal? Haha, nej men man är ju inte äldre än vad man gör sig sägs det. Man ska ha kul så länge man lever. Själv börjar jag få lite åldersnoja, börjat fundera mycket kring ålder och vad det innebär. Kan låta lite förargligt men är väl en ticksgrej som gäller just nu...

Vad händer efter döden? Blir allting bara svart eller har man ett vakande öga över dom nära o kära från en litet moln? Föds man på nytt i en annan kropp? Hemsöker man andra som en ande/vålnad? Jag inser snabbt att jag inte ska fortsätta spekulera i det, får en liten klump i magen av det. Jag är ju trots allt inte så gammal än så kan skjuta dom tankarna lite på framtiden. :P Men intressant är det :)

Nej, vinpimpling eller inte, nu tänker jag ta lördag och bara slappa och vara. Underbart! Sköt om er och varandra! Puss påer!

/J

Keith Urban is the shit!

En ensam kväll med endast tvn och katterna som sällskap...

Väljer att sätta på mig lurarna och drömma mig bort en stund, den som dyker upp omedvetet i öronen är Keith och hans grymt mysiga låtar. Dom låtar som får en att bli sådär pirrig i kroppen. Fantiserar mig bort till sommaren och varma kvällar i naturen. :)

Sprudlar av känslor och nykärleken bubblar! Att låtar kan få en att må så bra.. Jag är förj*vla lycklig! :D


Snart landar även han, som gör mitt liv så underbart, här hemma. Längtat ihjäl mig! Som sagt, har inte setts så mycket denna veckan och det känns.. Känns som då när vi precis hade träffats. Då man inte kunde annat än bara tänka på honom och då man varje minut ville skicka iväg ett sms för att man vara så himla kär och längtade efter honom.

Till dig älskling;

There's a new wind blowin' like I've never known.
I'm breathin' deeper than I've ever done.
And it sure feels good, to finally feel the way I do.
I wanna love somebody,
Love somebody like you.


Jaa, blev ett ganska rörigt inlägg denna gång. Men äh, ni överlever! Ha det!

/J

Mamman med våfflorna

Kreativiteten har gnistrat till en aning idag. Min enda lediga dag denna veckan bjöd på fint och soligt väder igen! :) Så fönstrerna blev skinande rena nu på förmiddagen.

Lunchade sedan med Rick innan han drog sig vidare till veckans sista jobbardag. Möte sedan med mamma på stan och fann min efterlängtade vårjacka som jag så länge trånat efter. :D Visserligen i ren panik drog jag över stan för att försöka hitta en jacka som duger åt fröken kräsen. Med lite skeptis i blicken bestämde jag mig till slut för att köpa jackan som kostade mig 600 kronor, men efter en promenad ner till Ica-butiken på orten så infann jag mig i en nöjdhet och kände att jag kunde trivas i plagget denna vår. :)

Men efter ett samtal med min tobaksansvarige vän nere på Ica-butiken blev jag lite ledsen över hennes nyhet. Snö imorron igen!? Trodde först att hon ljög med sedan bläddrade hon upp en sidan i Expressen och tryckte upp den under näsan på mig. SNÖ! FAAAN! Så jag kanske får plocka undan min fina vårjacka ändå och knalla till jobbet i vinterjackan igen till helgen :(

Nu iaf sitter jag hemma hos mamma och bröderna och väntar på att våfflorna ska bli färdiga, känner att jag tänker vara bortskämd idag och få maten serverad :)

Får sedan se om kvällen bjuder på en te-dejt med Emsi.. inväntar sms med spänning :P

Ha en fortsatt fin dag alla finingar! Puss o nyp i skinkan!

/J

En onsdag i mitten av månaden april

Solen lyser, helt underbart! Nu börjar vår och sommarkänslorna ta fart på allvar! :D

Förmiddagen har varit seg. Suttit på utbildning och lärt oss saker som vi redan egentligen kunde och visste. Men det är ju alltid nyttigt med en minnesväckning sägs det så jag får väl tacka för det. Transporten för dagen blev cykeln hela vägen bort till furuliden, en cykel med däcken halvtomma på luft. Vilket inte gör färden enklare direkt. Pust!

Nu är jag hemma för lunch med älsklingen innan han tyvärr drar vidare till sitt jobb. Har inte setts mycket den här veckan inte, har avlöst varandra med jobb och annat som klämt in sig. Tråkigt! Jag har jobbat förmiddagar den här veckan och han eftermiddagar/kväll. Det ända vi lyckats med är att sova ihop. :(

Är dock lycklig över hur gullig och härlig han är min karl. Medans jag sitter här står han och sliter med maten i köket :) Han är ju bara föör söt! Jag älskar dom här vardagslyxen och dom små sakerna som förgyller en hel dag. Jag kräver inte mycket, det räcker med en sådan här liten sak och jag faller platt. Älskar den karl lite för mycket ibland! ;P

Dagen förövrigt ser väl ut att bli skön. Ska pallra mig ut i solen en vända sen och till kvällen blir det mys med flickorna över en bit mat på storgatan. Dessa flickor som gör en så glad! :D <3

Ut i naturen och lapa lite sol nu! Passa på att skicka upp humöret ett snäpp högre, solen är nödvändig och nyttig! Ha det fint så länge. Puss påer!

/J

Älskling på ingång.. och massa mys! <3

Ikväll låter jag denna bild tala för sig själv... ;)

Ha en fin kväll!

 

/J


Avundsjuka är oftast förbjuden!

Avundsjuka är något folk helst inte vill erkänna.

Om man tänker efter så är alla mer eller mindre avundsjuka på någon eller något, både på gott och/eller ont.

Det kan vara en lite bagatellsak som hårfärg och frisyrer, har man lockigt hår är man avundsjuk på den som har rakt hår och tvärtom. Prylar kan självklart också vara ett ting som gör folk avundsjuka. Sådana här saker kan man oftast tala öppet om, att man känner avundsjuka över hur andra ser ut i håret eller vilken tv dom har hemma.

Men sen kan avundsjukan ta sig en liten vridning och bli elak. Ofta förekommande bland brudar, kvinnors elaka avundsjukor kan få tråkiga och tragiska konsekvenser. Kvinnor har en förmåga att inte riktigt förstå när det går för långt. När skitsnack och prat bakom ryggen blir en lösning och ett bedövande av det man är avundsjuk på då borde man slå sig själv i ansiktet en gång extra för att sedan fråga sig vad det är man håller på med.

Kvinnan är en art som sällan är ensamvarg i ett skitsnack utan har ofta eller jämt en kamrat vid sin sida att dela sitt elaka beteende med. Dom tror att det är dom mot resten av världen och att inget annat betyder nåt utanför den bubblan dom befinner sig i. Kvinnor är alltid kvinnor, så vem det än är den här arméen i bubblan skitsnackar om visar det sig att skitsnacket alltid handlar om andra kvinnor.

Karlar snackar aldrig skit, dom kan vara avundsjuka med dom gör alltid något åt det. Karlar är raka och öppna. Finns det något dom stör sig på talar dom om det för personen i frågan ist för att sitta i par eller i grupp och skitsnacka eller frysa ut andra. Ibland önskar jag att jag vore karl, dels för att slippa skitsnacket från andra som ska kalla sig för vänner och dels för att överhuvudtaget slippa skvallerträsket.

Långt gången skitsnack går i slutänden inte att dölja, det lyser igenom en. Både snacket och falskheten. Finns det nåt ni stör er på hos nån, tala förihelvete om det för denne istället! Det absolut fulaste och värsta som finns är skitsnack och falskhet. Folk är inte blinda! Gör er kvitt det som stör och bli vänliga och trevliga igen så den harmoniska vänskapen kan återfås igen! Tack!

Sammanfattningsvis; Avundsjuka förekommer, överallt! Men har olika ansikten utåt. Antingen det öppna, vänliga och ärliga ansiktet eller det fula, skitsnackiga och elaka ansiktet. Jag personligen föredrar det förstnämnda. Så i det här läget beundrar jag männen i vårat samhälle! Go guys!

Min sista önskan innan sängfösaren för kvällen blir, ta er i kragen brudar och behandla dom i er närhet med respekt och beundran. Ta speciellt vara på dom närmaste och vårda den vänskapen innan den glider er ur händerna. För ångesten tar oftast längre tid att göra nåt åt än avundsjukan. Tack för mig!

/J

Mean girls?


En helt vanlig söndag, eller?

Är lite tom i bollen. Kan kanske bero på att jag är trött och att måndagen närmar sig med stora steg. Känner mig en aning gammal, har blivit väldigt kvällstrött av och till och börjar tycka att det är skönt att komma upp skapligt på morgonen för att kunna ta vara på dagen. Då börjar man bli gammal va? :P Ungdomar sover ju bort hela förmiddagen..

Söndagen har förövrigt varit ganska skön. Var ute och gick en rejäl promenad förut med Feliz och vi rensade tankarna en aning. Älskar den här känslan man har efter att man varit duktig och rört på sig.. man blir så stolt över sig själv och kroppen känns piggare och fräschare.

Hamnade sedan hemma hos fröken och drack te och drömde oss bort lite. Planerade lite löst angående framtida strapatser och äventyr. Kom nog en bit, hoppas att det inte bara blir drömmande utan att vi verkligen gör verklighet av det också. Skulle vara skoj!

Sitter nu hemma och funderar på att krypa till kojs men som karl säger "jag vill inte att helgen ska ta slut så snabbt" så jag sitter väl uppe en stund till. Kämpar emot dom tunga ögonlocken :P

Ett annat kul citat som han fällde imorse var; "Vi har ju varit tillsammans i 2½ år nu, det är trotsåldern nu ju" :)

Sweat dreams alla kära! Händerna på täcket och vakna torrt! Puss!

/J

Det gör lite ont!

Jaa, det stör lite i min känslomässiga del av själen att se hur tårarna nästan kryper ut ur ögonvrån på dig. Det glada fanns men i en aning påklistrad variant. Vet hur sådana dagar kan kännas, sådana dagar då regnet utanför fönstret inte gör humöret gott och då man bara vill gömma sig under täcket resten av dagen.
Vill hjälpa men kan inte.. inte sålänge dörrarna dina är stängda. Men man har rätt att vara nere och ensam en stund, det är då man uppskattar dom härliga och glada dagarna sen! Pepp pepp! Jag finns alltid här när du behöver! <3

Igårkväll bjöds fröken morgonleende och svågern hit över en bit mat och vinpimpling. Rick och jag bjöd på potatisgratäng med bladspenatinslag och baconlidad ädelostkyckling. Mycket gott, både mat och sällskap :) Efter-maten-tilltugg i form av godis, chips, och cigaretter under tiden vi iaktog, favoriten hos oss alla, tobbe trollkarl på tv under talangsmörjan. Kan inte förneka att det kan vara en aning underhållande :P
Rundade sedan av kvällen/natten med en halvseg rysare.

Dagen som är ser relativt lugn och skön ut. Sov bort halva dagen, dock utan vin-dagen-innan-huvudvärk. :) Gudskelov! Bestämde oss för att ta en promenad men insåg i samma stund då näsan fick känna på den friska luften att det var alldeles för grisigt väder ute för att ta en lång promenad i. Så vi styrde våra ben till matbutiken nere på stan för att inhandla ingredienserna till kvällens mysmat. Den promenaden får räcka för denna dagen.

Har lovat min fina andra hälft att se den åtråvärda el clasico-matchen tillsammans med honom ikväll. Visst, säger jag. Värre saker finns det ju att titta på :P

Ha en fin lördag och var rädda om varandra! Kyss

/J

Kondomköpet

En ung man kommer in på apoteket och ber apotekaren om en kondom. Han tycker det är lite pinsamt och känner att han vill förklara sitt köp.
- Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag är säker på att om allt går bra kommer jag att tillbringa natten med henne.

Innan han betalar ångrar han sig och frågar efter en kondom till. Han förklarar:
- Min flickväns syster flirtar med mig ibland, jag är säker på att hon gillar mig, kanske har jag tur även med henne i kväll.

Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han förklarar för apotekaren:
- Min flickväns mamma är relativt ung och snygg, jag tror att hon tycker om mig och jag ska ha möjlighet med henne också.

Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsbordet och det första som händer är att dom ber en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge mannen som fortsätter att be.

Efter några långa minuter knuffar flickvännen på honom och säger:
- Jag visste inte att du är religiös.
- Och jag visste inte att din pappa är apotekare, svarar den unge mannen

 

 


Varför frågar man sig alltid det?

Fick ett tidigt morgonbesök denna morgon. Som alltid när man inte riktigt vet vem som tryckt på ringklockan smyger man fram så tyst man kan till kikhålet för att inte bli upptäckt ifall jehovas eller hyresgästföreningen eller någon annan som man inte vill öppna för står utanför.

Kikar ut och utanför står en söt men djävulsk tös som kommer och våldgästar en halvtimme efter min uppstigning. Hon kliver in med energin utanpå kroppen och ett gigantiskt leende. Jag varnar med att jag inte vågar krama på henne denna gången då jag inte ens hunnit putsat gaddarna. Snabbt försöker jag piffa till mig genom att hoppa ur mjukisbyxan, borsta håret och köra en vända med eltandborsten. Sedan kunde jag bjuda på teet som hon kom för! :)

Vi påbörjar våran dialog och kommer fram till hur knepiga saker som helst. Ett ämne slutade i en fråga; Hur kommer det sig att allt är så bra och när kommer vändningen?

Detta kanske är ett kvinnoproblem, men när något har varit av det sämre slaget ett tag och man slåss med näbbar och klor för att det ska ändras och bli bättre... Ja då när den dagen kommer och allt är så grymt bra då frågar vi oss istället hur det kommer sig att allt helt plötsligt blev bra och när den tråkiga vändningen kommer.

En onödig tanke egentligen, varför inte skippa analyseringen och njuta av tillvaron istället?! :) Vi kommer fram till det också, att det enda bästa är att njuta av läget. Men vi kan ändå inte låta bli att gräva i hur det blev som det blev. Sedan släpper vi ämnet för att komma till nästa tjejbeskymmer... haha!

Men det härliga är att vi aldrig gräver ner oss utan att vi mer samtalar och skojanalyserar allt. Vi båda två är själaglada med våra liv just nu och vi lyser av både kärlekskrank och fnitter. Livet är bra underbart blir våran slutsats av det hela! :)

Lärdom; Njut av livet, lev idag och gräm dig inte över hur det såg ut igår utan hur du ska kunna hålla den härliga känslan imorgon och i övermorgon osv. Glädje är livets guld!

/J


Skillnaden mellan män och kvinnor

Hittade en riktigt rolig jämförelse mellan oss kvinnor och dom vi älskar trots deras brister, männen. :) Läs och dra lite på smilbanden ;D

Namn
När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia.

När Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet.

 

På middag
När räkningen kommer så slänger killarna varsin hundring på bordet trots att räkningen bara uppgår till 200 spänn sammanlagt. Ingen av dem har mindre och ingen vill erkänna att de vill ha växel tillbaka.

När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram blixtsnabbt.

 

Pengar
En man kan betala tjugo spänn för en sak som är värd tio spänn om han behöver den.

En kvinna kan betala tio spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots att hon inte behöver den, utan bara för att den är på rea.

 

Badrummet
Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk.

Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.

 

Bråk
Kvinnan får alltid sista ordet.

Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.

 

Katter
Kvinnor älskar katter.

Män säger att de avskyr katter, men när inte kvinnan tittar så klappar han dem.

 

Framtiden
En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man.

En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en fru.

 

Framgång
En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar.

En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.

 

Äktenskap
En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om det inte blir så.

En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om hon gör det.

 

Göra sig i ordning
En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten.

En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar.

 

Naturlighet
Män vaknar lika snygga som när de lade sig.

Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.

 

Efterkomma
Åh barn... kvinnan vet allt om sina barn, hon vet när de ska till tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål.

Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus.

 

Dagens tanke
Varje man bör glömma de misstag han gjort, det är ingen idé att två människor går runt och minns samma saker.

 

/J


Tänk vad lite mys kan göra. . . :)

Kramar är hälsosamt

Det hjälper kroppens immunförsvar

Det botar depressioner

Det minskar stress

Det befrämjar sömn

Det är stärkande

Det är föryngrande

Det har inga obehagliga biverkningar

Det är inget mindre än en mirakeldrog

 

Att kyssas sägs vara bra för tänderna. Det bildas då mer saliv som är bra för dina tänders hälsa.
Den första kyssen glömmer sällan någon. Det kan vara för att den är extra läskig och spännande eller för att det gick mindre bra!
Det är inte bara munnen som används när vi kysser någon, fler delar av kroppen är också med. När kroppen berörs så intimt frigörs kroppens må-bra endorfiner, hjärtat slår hårdare och blodet flödar upp till läpparna så att de faktiskt blir lite större!
Visst är det bra med kyssar!

 

 


Små, fluffiga, vita, frysta vattendroppar. . .

Imorse var nog den värsta morgonen på länge. Inte nog med att man är lagom mör efter helgen på jobbet utan också en heldag idag väntade i arbetets väg. Vaknade i en såå skön och mysig ingosad ställning. Kudden var så skön, täcket var så skönt och sängen var helt underbar. Kliver upp lite motvilligt och sätter mig i köket och tuggar på min smörgås och tittar ut genom fönstret.... Det S N Ö A R! :O Faaan, då ville jag bara krypa ner i sängen igen!!

Man kunde verkligen känna vårens friska vindar och solens heta strålar igår, våren var verkligen här. Och så kom detta. Usch! Måtte detta inte ligga kvar bara.

När jobbdagen väl tog slut knallade jag hem och plockade upp min andra fina hälft och gick ut på en lång promenad. Måste komma igång med promenerandet igen, känslan efteråt är så skön. :)

Nu har jag all rätt att gå och lägga mig.. Natti folket!

Pusstjing!

/J

Love is in the air!

Aaaah, jag är bara så galet kär! Ofattbart, jag har fanimej hittat jordens finaste och bästa karl. Utan tvekan! :D


April, april..

Sitter hos fröken köttfärspaj och tankebollar lite. Jag känner mig ganska harmonisk och pirrig som en nykär skolflicka och hon pirrar av andra känslor. Bubblar! Det är ofta svårt att komma fram till något vettigt men vägen till slutet av konversationen är dock riktigt underhållande samtidigt som den lär oss människor hur andra och en själv funkar.

En liten fundering som jag besitter är iaf; ni vet väl själva hur skönt det är att vårstäda, att vårstäda ut allt skräp som egentligen inte används och som bara ligger och dammar. Om man gjorde samma vårstädning bland bekantskapen, då får man samma härliga känsla som om man skulle vårstäda vinden.

Ut med allt gammalt och dammigt som ändå bara irriterar en och lägg mer omsorg på det fina som används ist. Varför funkar människan så att dom ödslar tid och energi på folk som ändå inte tillför något, utan kanske tom gör obehag? Vårrensa bort dessa och lägg lite extra energi på dom underbara som glänser och tillför glädje. Livet blir så mycket bättre då.

En vänskap som kanske bara dammas av när motparten bara vill göra en ont, sådana är helt klart ett undanröjningsobjekt! Den kanske var fin för en tid sen, men den har blivit kantstött och borde kasseras.

Jag har gjort en sådan städning, lagom till april, lagom till våren. Och därav har jag glädje och harmoni i själen och i kroppen. Den känslan är underbar. Alla borde testa att vårstäda sin bekantskapskrets. Bort med allt gammalt, ont och det som inte går att reparera och putsa lite mer på dom som istället lyser upp tillvaron.

Ett varningstecken är när en "vän" försöker göra ens liv till en SE&HÖR-tidning, då är det dags att åka till tippen!

/J


Sjätte gången..

..jag knallar in på Coop och ber om att få hämta ut ett paket. I dom senaste paketen har jag fått ett plagg i vardera paket från hm och personalen börjar titta lite konstigt på mig varenda gång jag kommer med mobilen i högsta hugg. Varför kan inte alla restrerande plagg komma i ett o samma paket?! Ah, I-landsproblem.

Det är väl idag påsken börjar? Skärtorsdag.. då kommer alla söta påskkäringar och tigger godis till sina påskägg huh? Det här året kommer jag vara en elak tant som enbart tittar på dom små liven genom titthålet. Bättre att dom tror att ingen är hemma än att jag öppnar och säger att jag inte äger nåt godis. För i år har påsken kommit på tok för snabbt. Har inte hunnit med att påskpynta och påskgodishandla.

Det ligger ju snö kvar på vissa platser på backen. Påsken förknippar jag med vår och det kan jag inte påstå att jag känner av, inga vårkänslor här inte. Tyvärr. Vill ha sol och värme nu. Snön får gärna återkomma om 8 månader igen och vi välkomnar in solen!

Kom ihåg allihopa att det även är 1:a april idag, lita inte på någon som kommer med knäppa historier om mars-landningar, för tidiga kungabröllop och att femkronan ska bli sedel. Håll er på vakt :)

Ha en fin början på vårmånaden!

/J
RSS 2.0