Gårdagens storshopping!

Rick och jag tog bilskrället och transporterade oss mot norrköping för lite bebisshopping. Första stoppet blev babyland som var lite av en besvikelse om man jämför med vad vi trodde om den butiken innan vi trädde in. Visst, vi kom ut med en hel del plock och plånboken blev en aning lättare :P
'
Nästa stopp blev babyproffsen vilket blev en glad överraskning. Det var mycket större och en väldigt mysig butik. Efter ett varv av enbart tittande tog vi oss en kundkorg och påbörjade ett utplock av det stora utbud som dom hade. Kollade även in priser och utbudet av bl.a vagn och annat kraffs som ska köpas under ett senare tillfälle. Vi insåg båda två att en splitterny vagn kostar lika mycket som en utlandsresa, vilket egentligen inte var en chock då vi hade våra aningar om det.
'
En litet titt på det vi kom hem med...
Blev även ett pingu-babygym, nappar och annat smått som inte visas på bild. Även lite kläder i lite mer könsbestämda färger. Så vi var båda väldigt nöjda över bebisköpen igår. :) Kan knappt bärga mig tills vi flyttar och vi kan få inhandla möbler till barnrum och börja göra det hemmafint och trevligt.
'
Denna söndag som har varit dah. Regnig och ruskig. Snön smälter fort och vattnet samlas i skorna. Vi styrde upp mot ÖB och köpte oss några flyttkartonger. Hade tänkt att påbörja nerpackandet av saker snart och då inga kartonger än har trillat in får vi helt enkelt betala en liten summa för dom ist.
'
Resten av kvällen som är kvar ska baaara spenderas i soffan och främst framför Solsidan :) Ska baka lite scones som jag och hjärtat kan kalasa på när han återvänder hem från innebandyn.  :) Ha en fin kväll alliihopa!

/J

Kommentarer
Postat av: Linda Rangfeldt - med plutt i magen

Tack för tipset men det är en kopia vi har i ramen så det är ingen fara :) vilken vecka är du i?

2011-01-20 @ 16:17:08
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0