För tidigt för julpynt i oktober?

En viss jullängtan har parkerat sig i kroppen på mig. En del av mig kan tycka att det är på tok för tidigt för stadens affärer att börja julskylta men nu när det blir första julen i den nya mysiga lägenheten plus lilla Cs första jul så spritter kroppen av julmys. :) Julgardinerna och dom lysande julkulorna som beställdes ifrån jotex har kommit. Med tanke på att vardagsrummet numera har två fönster krävdes ett par nya gardiner.. Och jag tror att det kommer bli riktigt bra och mysigt. Köpa ny julgran krävs också för den delen. Nån julgranslös krake snodde vår julgran från vårt förra vindsförråd, tror jag iaf. (?) För den är putsveck!
Även lilltösens julstrumpa med inbroderat namn kom häromdagen, nu saknas bara den öppna spisen som den ska hängas över.. Hmm :P
.
Men i nästa tanke så vill jag helst vänta, iaf med snön. Dra runt på en barnvagn i en halvmeter, oplogad snö (och dessutom under denna vargavinter som det sägs bli) låter inte allt för lockande. Lagom till första advent, då får snön min tillåtelse :)
.
Lördagen har spenderats i Flen där kusin As konfirmation hållits. C skötte sig relativt bra i kyrkan och Rick var snyggare än vad som är bra för hans eget bästa ;) Resten av dagen har gått i lugnets tecken.. Och kommer så fortsätta.
.
Imorron fyller vår tjej hela 5 månader. Och jag tjatar konstant om hur fort tiden går och hur snabbt hon växer.. Men det är verkligen så. Och ju äldre hon blir desto mer kärlek hyser vi för henne, att man kan älska någon så fruktansvärt mycket. Hon är det bästa!
.
Hoppas att ni har en fin lördagkväll små vänner :) Vet att en hel del av er firar in lördagen i alkoholens tecken. Jag är en gnutta avis. Kände för första gången, sen förlossningen, ett RIKTIGT danssug när jag var på friskispasset i torsdagskväll. Längtar lite tills dansgolvsdebuten som morsa kommer! Nu tänker jag iaf mysa in mig i Ricks famn och njuta av det jag så nöjt har här hemma ist.. Allt har sin tid sägs det!
.
Sköt er! Pusshej! :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Var beställde du julstrumpan med namn på? /Theos mamma :)

2011-10-24 @ 21:36:29
Postat av: Jessica

Sv: Från vistaprint.se. Just nu är det halva priset på julstrumporna ;)

2011-10-24 @ 21:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0