Att sakna någon..

Hur beskriver man bäst känslan sakna? Man kan sakna någon så pass mycket att det gör ont, men man kan också sakna någon sådär härligt skönt. En sådan saknad som gör att nästa möte blir desto mysigare!

Min saknad är mer en sådan suck-det-hade-inte-behövt-vara-såhär-saknad. Man glider ifrån varandra och tiden bara flyter på och ingen av parterna bryr sig egentligen om detta. Men en dag uppkommer det en liten tanke efter denna person, en tanke om att detta bara är fruktansvärt löjligt att hålla på med. Tanken på att man kanske börjar sakna.

Men tiden kanske har drivit för långt för att bara återuppta en kontakt och snappa upp den starka relation man tidigare hade. Det är för uppenbart att det har varit ett stort glapp från då vi sågs senast tills idag. Så det i sin tur blir ett dilemma över hur man ska försöka ställa allting i sin ordning igen.

Varför kan inte vuxna människor bara vara snälla och tycka om varandra istället så skulle man slippa sådana här situationer?! När båda parterna egentligen vill umgås och när allt framförallt bara övergår till saknad.

Då undrar man vad man höll på med i från första början. . .

/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0