Sophia, min Fia

Sophia,

En knasboll i högen :) Träffade henne genom en vän och har sedan dess haft en mer eller mindre intensiv vänskap. Alla relationer har sina svackor. Ibland medvetet och ibland mindre medvetet. När dom mindre medvetna stunderna kommer är det bara synd att man inte hinner ses mera än vad man gör. Tiden räcker inte alltid till!

Vi är ett par bondtölpar båda två och lite skit under naglarna och skinn på näsan skadar inte. En dam med svar på tal och står starkt för sina åsikter. Ibland kanske lite för mycket :P Ärligheten prioriteras väl i denna vänskap och vi har inte svårt att tala om vad vi tycker och tänker om/till varandra.

Känner ni inte Fia? Då kan jag säga att visad ärlighet för henne varar längst. Också en kvinna med attityd men ett varmt inre. Tar hand om sina medmänniskor och går lite efter en förvrängning av ordspråket 'behandla andra som du själv vill bli behandlad' fast omvänt. Krånglig förklaring men det är helt enkelt så att hon behandlar andra som dom behandlar henne. Hon visar ingen respekt för folk som inte visar henne respekt. Och tvärtom.

Fialus, måste ta igen tiden som runnit iväg. All kärlek till dig! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0