Emelie, min Emma

Emma,

Gumman, vi träffades första gången på jobbet faktiskt. Hörde så mycket konstigt om henne innan jag började, men påståendena och åsikterna visade sig sedan vara fulla med skit. En urgullig tös med snällhet och omtänksamhet som sitt element.

Vi jobbade tillsammans drygt ett och ett halvt år och har haft väldigt roligt både på jobbet och privat. Äntligen en arbetskamrat i min egen ålder. Kom jättebra överens med henne, men sedan omplacerades vi och vi tvingades sära på oss.

Har alltid kul med henne och det finns alltid saker att prata och skratta om. Vi har delat många historier med varandra, roliga och mindre roliga. I dagsläget tas tiden upp av annat och umgängessituationerna blir glesare.

Ibland är det hårt att vara vuxen och samtidigt kunna vattna sin vänskapsmark och prestera på jobb och kärleksplanet.

Emma som person, hon är en störtskön blondin med huvudet på skaft i dom flesta lägena. Har lätt för att uppmuntra och hennes leende smittar av sig. Är Emma glad är alla andra glada. Tillhör den gruppen människor med gigantiskt och varmt hjärta och bryr sig om dom runt om henne. En vän som har 'det'. Man kan inte peka på vad det är men man vet att det är något speciellt och en vän man inte vill vara utan.

Ems, du är en underbar människa! Du saknas ibland! All kärlek till dig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0