Christel, min Chris

Christel,

En relativt ny uppfinning i vänskapsvärlden. Lärde känna henne strax innan vår pangfest i höstas då vi båda fyllde 23. Träffades, även här, genom en gemensam vän. Hade en tid då vi var oskiljaktiga och tajta, men har sakta avtagit med tiden. Vilket kan tyckas synd! Båda har ett hett och späckat liv som knappt får plats med långa fikadejter längre, som det tidigare fanns tid till.

Vin har varit bland dom största passionerna för oss, eller kanske är fortfarande fast på enskilt håll isåfall. Min vinkalender skulle behöva fyllas på framöver.

Känner ni inte Christel? Rödtotten i gänget, är lika smart som en blondin ibland. Medvetet eller omedvetet finns det inget svar på. Vad hennes naturliga hårfärg är låter vi vara osagt :P Men söt är hon! Gillar att hålla igång och har gärna många bollar i luften. Målinriktad, karltokig och vindrickare. Svär sällan, älskar sina skor och följer 'fint folk kommer alltid sent'. Grubblar ibland lite för mycket men inser det oftast på egen hand mellan tekopparna.

Tistel, vinglasen här hemma ekar och dammar. Snart dags för vinsammanstrålning?
All kärlek till dig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0