Avundsjuka är oftast förbjuden!

Avundsjuka är något folk helst inte vill erkänna.

Om man tänker efter så är alla mer eller mindre avundsjuka på någon eller något, både på gott och/eller ont.

Det kan vara en lite bagatellsak som hårfärg och frisyrer, har man lockigt hår är man avundsjuk på den som har rakt hår och tvärtom. Prylar kan självklart också vara ett ting som gör folk avundsjuka. Sådana här saker kan man oftast tala öppet om, att man känner avundsjuka över hur andra ser ut i håret eller vilken tv dom har hemma.

Men sen kan avundsjukan ta sig en liten vridning och bli elak. Ofta förekommande bland brudar, kvinnors elaka avundsjukor kan få tråkiga och tragiska konsekvenser. Kvinnor har en förmåga att inte riktigt förstå när det går för långt. När skitsnack och prat bakom ryggen blir en lösning och ett bedövande av det man är avundsjuk på då borde man slå sig själv i ansiktet en gång extra för att sedan fråga sig vad det är man håller på med.

Kvinnan är en art som sällan är ensamvarg i ett skitsnack utan har ofta eller jämt en kamrat vid sin sida att dela sitt elaka beteende med. Dom tror att det är dom mot resten av världen och att inget annat betyder nåt utanför den bubblan dom befinner sig i. Kvinnor är alltid kvinnor, så vem det än är den här arméen i bubblan skitsnackar om visar det sig att skitsnacket alltid handlar om andra kvinnor.

Karlar snackar aldrig skit, dom kan vara avundsjuka med dom gör alltid något åt det. Karlar är raka och öppna. Finns det något dom stör sig på talar dom om det för personen i frågan ist för att sitta i par eller i grupp och skitsnacka eller frysa ut andra. Ibland önskar jag att jag vore karl, dels för att slippa skitsnacket från andra som ska kalla sig för vänner och dels för att överhuvudtaget slippa skvallerträsket.

Långt gången skitsnack går i slutänden inte att dölja, det lyser igenom en. Både snacket och falskheten. Finns det nåt ni stör er på hos nån, tala förihelvete om det för denne istället! Det absolut fulaste och värsta som finns är skitsnack och falskhet. Folk är inte blinda! Gör er kvitt det som stör och bli vänliga och trevliga igen så den harmoniska vänskapen kan återfås igen! Tack!

Sammanfattningsvis; Avundsjuka förekommer, överallt! Men har olika ansikten utåt. Antingen det öppna, vänliga och ärliga ansiktet eller det fula, skitsnackiga och elaka ansiktet. Jag personligen föredrar det förstnämnda. Så i det här läget beundrar jag männen i vårat samhälle! Go guys!

Min sista önskan innan sängfösaren för kvällen blir, ta er i kragen brudar och behandla dom i er närhet med respekt och beundran. Ta speciellt vara på dom närmaste och vårda den vänskapen innan den glider er ur händerna. För ångesten tar oftast längre tid att göra nåt åt än avundsjukan. Tack för mig!

/J

Mean girls?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0