En sån härlig sovmorgon!

Älskar att sova! Behöver inte säga mer :)

Kvar i sängen ligger dock rickard, lite sjuker! Tycker lite synd om karln som kämpar förgäves mot sin näsa, kämpar sådant att vi tom var tvugna att borra hål i botten på nässpraysflaskan för att krama ur den sista sprayen så han kan få sova med öppna andningsvägar. Vi får väl gå ner och köpa nåt i dunderkurväg så vi slipper samma problem inatt.

Ner på stan måste jag ändå, inhandla julkappar! Denna stress, detta pengaslösande. Har knappt en aning om vad folk ska få vilket är både stressande och jobbigt. Ska skicka iväg lite bilder på framkallning. Ett inramat kort tycker alltid mormor o morfar om så det får det bli åt dom i klappväg :) Sen har vi bröderna, hm? Den ene är klar men den svåre återstår. Ska kompletera mammas julklapp och sen ska julkort skickas så det är väl lika bra att köpa dom på en gång. Jaja, slutpratat om det.

Efter en tokhelg på jobbet fick jag äntligen min ledighet idag, men endast idag ska tilläggas. För imorronbitti ska jag upp till jobbet igen o slita. Inte nog med det så ska vi ha nån julbordstillställning på kvällen så jag får besöka arbetsplatsen ännu en gång. Plus hela restrerande veckan. SUCK! Detta börjar bli tröttsamt :( När ska man hinna njuta av den stämning man borde ha i december och innan jul? Kommer ju inte ens få fira julafton tillsammans med mina nära utan den ska spenderas på jobbet så varför försöka hitta stämningen! Den ratas helt enkelt!

/J



Någe sjukt..

Såå trött efter helgens arbete! Det är ju förfaan mörkare på morgonen när man ska gå till jobbet än vad det är på självaste natten när man ska gå o lägga sig. Jag är en riktigt morgontrött människa, men nu asså, nu är jag uppstigen ifrån grottorna på morgonen. Oh, vad jobbigt det är! Kan det inte vara nyår snart så jag kan få soooova!?

Grymt kär förövrigt! Hjärtat klappar, övergår till bankanden och övergår sedan i sin tur till totalt rus genom kroppen! Mm mm...:D

En ny lärdom; ur allt dåligt kommer nånting bra! Vänskapen har sina prövningar ibland, klarar man sig igenom en sån prövning så kommer man plötsligt ett snäpp högre upp i förståndsstegen. Man förstår att man har nåt som man inte kan klara sig utan. Man inser inte alltid det i stridens hetta men när vapenvilan träder in så blir man alldeles varm i kroppen när man fattar hur mkt folk betyder för en. Man blir mer rädd om det man har och man har dessutom lärt sig massor om hur motparten fungerar i en tryckt och jobbig situation. En prövning kan föra två personer närmare varandra! :)

Imorron ska jag få en välbehövlig sovmorgon! Godnatt folket!

Slängkyss! /J

Hemma på timmar..

Är hemma på en snabbvisit för födoitag och en myssnabbis i soffan.. För senare ska jag tillbaka till jobbet igen. Så himla trist med delade turer! Och imorron är det jobb som gäller hela dagen igen..pust! Så rolig blir min helg, hoppas ni andra har en mer spännande och innehållsrikt helg och skänk gärna en tanke till mig :P

Igår blev det tydligen klart att jag ska hänga med Rickard och grabbsen på Kiss i sommar, hm. Bihang? Nejdah, det ska faktiskt bli kul. Roligt att ha nåt skoj inplanerat. :)

Nähä, roligare än såhär blir det inte. Nu ska jag ta plats i köket och se till så att maten blir färdig! Ha en skön helg!

Kyss o klapp! /J

Hjärnkontoret saknar personal

Är sådär skönt slapp i tänkandet idag. Har inte tänkt så mycket nödvändigt och djupt alls nästa.. nackdelen då är väl kanske att det tar ett tag att sparka igång hjärnverksamheten när det väl gäller att tänka till. Men man ska väl inte behöva vara så himla seriös och klok jämt. Även hjärnans arbetare behöver en semester ibland :)

Har bränt pengar på lite julblommor idag som passade finfint i fönstrena här hemma. Snart så, snart är jag färdig med allt julfix. Så då återstår det bara att njuta av julefriden, eller nåt :P

Igår blev det en sen kväll hemma hos Felicia, men ack så nödvändig. Ett hett tips är att alltid rensa luften genom att träffas o prata, inte genom elektroniska ord. Ett annat tips kan också vara, sköt dig själv o skit i andra..haha eller nja, inte så grovt kanske. Men man borde tänka till innan man tror att man gör rätt och lägger sig i o försöker hjälpa andra i svåra situationer. Man ska istället inse i tid att det kanske är bättre att personerna i frågan får reda ut saken. Inget hobbypsykologande jämt alltså..även om det kanske är min hemliga passion här i livet :P

Ivf, gick därifrån med en lättnad..utan denna stora sten som tryckt över både hjärta o själ. Kände mig även ganska bortgjord och chockad över hur saker och ting egentligen har sett ut och varit. Jag tror att det var första gången som jag kände mig bortgjord över att ha försökt hjälpa en annan människa.. som i grunden kanske inte alls ville eller behövde min hjälp! :(
Väl hemma den natten somnade jag iaf väldigt gott, en näve gladare och en uns utmattad av all info. Måste tilläggas att nattens sömn vart kanon! Skönt att allt är upprett nu gumman! :)

Nu ska jag knalla in och se om jag har en sängkamrat inatt.. Om han ligger snällt och väntar på att jag ska krypa ner :) Godnatt alla! Och ta väl hand om varandra!

P&K /J



Jag blir galen!

Jaa, hela dagen har gått realtivt fort ändå. Tillbringat största delen på jobbet, där det idag har varit extremt påfrestande för psyket. Morgonen börjar med slagsmål med en tant som hör otroligt dåligt. Jag skriker åt henne för att hon ska höra vad jag säger, och hon slår mig för att hon tycker att jag är otrevlig som ser så arg ut när jag försöker få henne att höra och förstå. Hur kan man låta trevlig när man måste skrika nån halvdöv i örat? Sedan kommer orden "Kärring och hagga" flygandes genom luften. Då har jag nämligen satt mig på knä på golvet för att förklara för henne vad jag ska göra men hon tolkar det som att jag stör och är där för att förstöra hennes liv. Hon kastar av sig täcket och jag fortsätter att tala lugnt, men dock högljutt, till henne men det slutar med att hon jagar mig genom lägenheten och låser in sig på toaletten. Där kan jag säga, där gav jag upp. Med rödablåa armar och en aning sårad själ går jag ut för att byta av nån och be om hjälp.

Resten av dagen har jag haft en farbror efter mig, klistrad längst ryggen vart jag än gått, pratandes om saker som inte finns, ord som inte en enda människa har hört och samma historier om och om igen. Så nu när jag väl är hemma så känner man verkligen att huvet värker av trötthet och utmattning. Jag trivs med mitt jobb, det är inte det. Men dom dagar som blir såhär intensiva, dom dagarna borde man gräva ner mig och inte låta mig vistas bland folk. Det värsta är att jag helst skulle föredra att bli nergrävd nu, för inte nog med allt på jobbet. Jo här hemma, där det ska kallas för fristad och uppvilningsplats, där har mina katter gapat i kör ända sen jag kom hem. Aaah! Ta mig bort härifrån en stund...

Inatt lär det iaf bli lugnt, är gräsänka inatt och kommer att få heela sängen helt för mig själv. Med blandade känslor över det men.. Så länge jag får mig en rejäl sovmorgon imorron så kommer jag nog vakna upp i ett nytt humör och förhoppningsvis ett glatt sådant :)

Nu, käk! Senare, ut i regnet! Ha en bra kväll! Pusstjing!



/J

Fantiserar mig bort till värmen..

Nu börjar jag bli trött på novembervädret, har sett vissa glimtar av solen och det ska man väl vara glad för. Men lite hederlig vinterkyla kan väl gärna få träda fram nu, så den kommanden snön kan få stanna kvar. Men mest av allt drömmer jag mig bort till varmare breddgrader. Att få bada och sola, äta gott och bara ta det lugnt, njuta! Det kan man inte säga att man gör i detta väder. Avskaffa novembermånad!

Kvällen som kommer ser ut som så.. matlagning i kycklingväg och sen hem till Emma och kolla in deras nya lya, klappa lite på den söta magen och snacka lite tjejprat. :) Kan känna en riktigt stor saknad efter henne till och från så det ska bli grymtkul att träffa henne!

Imorrn jobb, sen ett hembesök hos en nära kär. Den relationen till en nära kär som saknat värme och omtänksamhet ett tag nu, så det ska försökas ändras på. Smörja in denna relation med lite kärlek och förståelse och hoppas på att det blir bra och lättsamt igen. Saknar någe enormt! Det bör inte vara såhär längre... jobbigt för alla parter!

Har precis mejlat till a-kassan angående mina frågor som uppkommit i veckan, tyvärr. Hoppas att dom svarar på mejlet i annat fall måste det ringas. Hatar denna stress angående myndigheter. bidrag, a-kassa jaa pengar överhuvudtaget. Alla oklarheter och alla luddigheter. Måste allt vara så komplicerat?!

Puss! Take care.. /J

Julhysteri!

Som jag tidigare nämnt har jag börjat med mitt julpynt idag.. samma visa varje år, jag tycker att det är skitkul att få börja med det och att allt ska bli jättemysigt när man är färdig här hemma men så fort jag börjar inser jag hur mycket det tryter på mitt tålamod. Saker som inte går som jag vill, gardiner som är för korta, lampor som inte fungerar, tomtar som fattas men som jag vet fanns förra året mm mm.  Sånna saker som bara gör julpyntandet till en börda ist för ett nöje.

Vilket får mig att tänka på hur sjuk denna jultradition egentligen är. Om man tänker efter! Hur normalt ser det ut att gå ut i naturen o hämta in en gran som man sedan ska pynta med ljus, glitter, kulor och annat krafs. Vem kom på den idéen ifrån början? Ett träd fullt med glitter och krimskrams som ska stå inomhus där insekter lever o frodas lika mycket som vi människor. Äcklig tanke! :O O sen ska man inte prata om jultomten, en (oftast) tjock farbror som är klädd i en larvig rödvit dräkt med lösskägg bärandes på en säck med julklappar och skrämmer vettet ur barnen. Klappar som är gåvor från andra släktingar och vänner men som vi lurar i barnen är ifrån tomten själv.. En tradition som med nöje gör att vi ljuger för våra egna barn. " Om du inte är snäll så kommer inte tomten till dig "
Julmaten kan jag köpa. För mattraditioner finns ju i vardagen med. Fisk på tisdagar och ärtsoppa o pannkaka på torsdagar.

Och alla dessa skumma traditioner driver oss till stress och en aning ohälsa när man ska ut i julhysterin och leta julklappar, julmat, pynt osv. Samma visa varje år, man tror att man kommer hinna men likförbannat är man ute veckan innan och inhandlar allt. Stångas bland allt annat folk för att vara först till den finaste skinkan och dom billigaste julklapparna.

Om man sammanfattar allt så låter det ju som en sjuk grej att utsätta sig själv för. Men en sak måste jag ändå säga, att julen är nog bland det mysigaste som finns! Stämningsfullt och familjärt. Värme och kärlek. Jag kan helt enkelt stå ut med alla konstigheter, för julen MÅSTE ändå upplevas en gång om året! Det ända som fattas är snön annars är jag grymt nöjd! :D

Puss påer alla julstressare! :) /J

Ny vecka..

..nya tag! Precis hemkommen ifrån jobbet, har ett litet tvätta-fönster-rus i kroppen som jag kanske ska ta vara på :P Och med nytvättade fönster kommer väl julpyntet eller hur? :D Kan låta lite tidigt men jobbar man den tiden som man egentligen ska börja julpynta så fåår man faktiskt börja lite tidigare tycker jag :)

Sitter o lyssnar på förlossningskliniken på tv4 i bakgrunden blandat med katternas jamande, väldigt spännande kombination. Krystningsskrik och jaktinstiktsjamanden. Hm..

/J

Solig Lördag :D

Underbart med en liten (eller större delen av dagen) glimt av solen idag, känner mig på toppenhumör! Handlat för mina småslantar på IKEA samt Mariebergs köpcentrum.. Skrapade ihop en hel del fint ändå faktiskt :D Saknade dock mitt påhitt med nagelsmycket, men men..kvällen kommer nog bli bra ändå!

Ikväll är planerna att det ska bli lite alkoholförtäring, hög musik, tjejpladder och dans med dom närmaste finaste flickorna :) Kalaskul! Så det krävs en viss städning av både lägenhet och mig själv innan allt kan börja :P

Njut av lördagskvällen alla! Var rädda om varandra! Puss o kram /J


Att beröva livet vänskapen är som att beröva jorden solen. /Marcus Tillius Cicero

En fredag som denna..

Har haft besök av Christel och Addeliten nu på eftermiddagen, kollat på Monsters inc. och varit vuxetsociala :P Väldigt trevligt ändå ska dock sägas :) Insett att det nya teet som jag köpt idag, raspberry & blueberry, inte var nån hit. Yaik!

Snart väntas tacostillagning och Idol-tittande. Alltså enbart mys en fredag som denna, vilket är väldigt skönt!
Trodde även att jag skulle få en efterlängtad och välbehövlig sovmorgon imorronbitti, men icke dah. Efter en del tjat, ifrån mig :P, ska vi upp tidigt och dra iväg till marieberg och IKEA. Julpyntshoppa lite på IKEA och en o annan lampskärm skulle behövas då min kära sambo smällt bort insidan på en av mina lampskärmar tidigare i veckan..hrm!
Hoppas även på att springa på nåt fint på marieberg som kan komma till användning inför kvällsbravaderna :) Och.. är hängsmycke till naglar ute eller accepteras det fortfarande som nåt fint? Fick ett sånt infall idag iaf :)


Att träta med en kvinna är som att läsa en tidning i storm. /Fjodor Dostojevskij

Ha en toppenkväll alla fredagsmysare! Puss påer! /J

Ett litet ljus..

..glimtade in i sovrummet imorse! En liten solstråle! Och vad glad man kan bli av en sån liten sak, hela dagen känns genast mkt roligare att gå upp till :)
Trots att dagen i sig inte kommer med så mkt spännande kanske. Ska städa o plocka lite här hemma,, mindre kul och motiverande men ack så nödvändig. Sedan matintag och traska till jobbet.. Så var den dagen gjord.

Snart är det helg! :) Som kommer bestå av en tacokväll med Rickard imorron, och han är som ett barn på julafton. Haha! Tacos gör inte mig lika svag som det gör Rickard, så när jag väl går med på att äta sån handmat så bjuder Rickard gärna på ett extra stort leende :D Äkta glädje!
Lördagen kommer se ut som så, ett bolagsbesök och leta fram passande partyoufit inför kvällen. Till en början tjejförfest med mina finaste sötfrön här hemma, sen bege sig vidare till en efterlängtad inflyttningsfest. Dock så har vi inte sett än om den kommer genomföras men :P
Söndagen dah, om jag får hoppas så vill jag helst bara baka ner mig i soffan och äta alla onyttigheter man kan tänka sig. Får la se om det blir så! :)


D
et finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger. /Oscar Wilde


/J

Jullängtan

Har köpt mig en ny elljusstake till köksfönstret och julabstinensen växer mer o mer. Som tur är så har jag en förnuftig grabb här hemma som talar om för mig att det än så länge är för tidigt att tokpynta i jultemats väg här hemma. Längtar efter den här nya, och mysiga, och varma julvärmen. Tomtar, ljus, fönsterbelysning, dukar, gardiner, julbak.. mjaa, allt sånt som hör julen till. :)

Börjar dra ihop sig nu, börjar känna en aning stress när det gäller det som komma skall. Pratade med min chef idag angående allt som måste fixas och tas reda på inför den nya statusen man tyvärr kommer få efter nyår. Men fick inga större klarheter i nåt. Därav stressen. Stressen över saker jag själv inte kan styra över, sånna saker som ligger i händerna på andra. Börjar förstå att jag har ett visst kontrollbehov, haha. Allt annat är ju redan fixat, jag känner mig lugn inför det förhoppningsvis korta arbetsavbrotten. Plugget är ju också nödvändigt plus diverse andra lösa planer :) Kommer dock sakna mina härliga arbetskamrater! :/


Bortom meningslösheten väntar meningen /Elis Erlandsson


/J

Vid vilken ålder är man vuxen?

Det råder delade meningar över den frågan om jag får säga vad jag tycker.. Är det vuxet o framför allt moget att gå bakom ryggen o snacka? Är det inte bättre att gå till personen ifrågan o tala om sitt misstycke ist? Löser snacket alla besvär o problem? Jag tvivlar... Påstår inte med detta att man själv är felfri och inte inser när och om man har gjort fel uttalanden eller liknande, utan mer ett snälla, kom till mig om det är nåt som trycker! Är vi ett par fjortonåringar som fortfarande försöker bli skolans mest populära genom att snacka skit bakom ryggen på vännen som av nån anledning inte är i närheten för tillfället?

Svaret på frågan när man kommit över vuxensträcket är och kommer nog inte besvaras med ett definitivt svar men man kan däremot kolla över sig själv och sitt beteende så vet man själv om det man gör och säger tillhör det ökända "mogenhetstämpeln" eller inte! Man ska inte kasta sten i glashus. Kan man inte vara öppen och ärlig mot andra ska man inte förvänta sig att andra är det mot en själv heller! Lite löjligt citat men det stämmer så bra, man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Jag själv går iaf åt sidan när jag märker att folk beter sig illa mot andra.. Det finns längre ingen ork att stå i centrum när det hettar till och klåpord och skitsnack bara flödar! Då tar jag hellre avstånd.
Hade du frågat om mitt intresse om att vara delaktig i nåt sånt för 5-10 år sen hade jag glädeligen vart med men idag? Där går iaf min gräns för att man iaf håller på att bli vuxen.. Var ärlig och rak annars spelar du i en annan och lägre liga!

/J

Hur skulle världen vara utan vänner?!


Vinterfin..nu kan snön anlända! :)

Sitter av nån anledning och lyssnar sönder öronen med Pink.. glatt! :) Förövrigt är jag helt såld på Alphabeats The spell. Skön låt på nåt sätt! Anyway...

Har bränt X antal kronor på håret idag. Så pass många kronor som kanske skulle ha gjort större nytta i andra hål kan man tycka :P Men nöjd blev jag, som alltid. Och mitt hår är heligt, kosta vad det kosta vill ;) Tack Linda för ännu ett bra utfört arbete med hårkonsten :-*

Sultans har fått sig ett besök i vanlig ordning idag igen. Ritblock och kritor varvat med djupa seriösa livshistorier och lite mindre seriösa samtalsämnen :) Vuxenlego! :D
Varför kan inte allt vara lite lättare ibland gumman? Varför ska man behöva plågas så mkt innan man når rätt? Men en liten ljusglimt kan jag iaf bjuda på, du har ju mig :) Och jag har ju dig, vi mot världen! I vår bubbla kan vi leva o vara glada ;D Väl hemma ifrån sultansmyset längtade jag någe fruktansvärt mkt efter en varm och mysig kram..men icke. Det ända som var varmt här hemma var kanske lamporna han glömt släcka innan han impulsdrog till innebandyn trots allt :P Aja, får väl mysa med Pink en stund och kanske dra ett varv i städandets värld.


Ödet ger oss släktingar, men våra vänner väljer vi själva /Jaques Delille

Vänskap är en planta, som kräver flitig bevattning /Tyskt ordspråk


Äkta vänskap är som en god hälsa; man förstår inte vad man har innan man förlorar den /Charles Caleb Colton


Tack för er uppmärksamhet! Slängkyss!
/J


:)

Harmonisk! En skön känsla kan jag lova. Imorronfm drar jag ut till frissan och gör mig fin, äntligen! Hatar denna utväxt och dessa slitna toppar..

Idag på jobbet blev jag påmind om att jag haft Maries, min arbetskamrats, hemnycklar i min väska sen vårt "gravölspartaj" i fredags. Haha, en aning pinsamt och lite jobbigt för henne. Hur hon tog sig in i fredagsnatt må vara ett mysterium. Stackars :P

Nu tackar jag iaf för mig och går o lägger mig på sängkamratens arm.. :) Myyys! Natti Sverige!

/J

Vilsen..

Alltid är det nåt.. alltid nåt som ligger o gnager lite extra i bakhuvet. Ämnet varierar ganska kraftigt till o från men alltid ska det vara nåt.

Förvirring! Det är faan inte lätt att vara "ungvuxen" eller ungdom idag. Det är inte lätt när det gång på gång uppkommer fler motgångar, inte lätt när motgångar från förr träder fram.
Frågor som virvlar.. Hur mkt har barndomens o tonårstidens hemskheter satt sina spår? Hur länge ska man behöva älta detta fram o tillbaka? Kommer jag alltid att ha dessa frågor i centrum, frågor om vem som har gjort fel. Vad man gjorde och vad man inte gjorde. Oftast tror jag att allt är glömt, att jag har lämnat det kapitlet som en dammig o tråkig bok uppe på en vind. Men istället dammas denna bok av hela tiden och sidorna öppnar sig än en gång.. Hur kunde du? Vad drev dig till detta? Är man fullt mänsklig när man gör som du gjorde mot dina närmsta? Eller hade du nåt allvarligt fel i ditt liv som fick dig att göra detta? Jag kan fråga mig själv flera gånger varför folk blundar, varför folk inte inser. Varför folk backar upp en hemsk människa utan att ens knäppa honom på näsan o tala om att det han gjort var fel!

Ibland känner man sig som den mest ensamna människan i hela världen, tragiskt nog. Helt ensam om sina beskymmer..


*
Förövrigt blir det lugna gatan här, skulle ha vinat och vart trevlig med Christel ikväll men efter mitt röjande igår så klarar inte kroppen av det. Rödvinsfylla med ett gäng helgalna arbetskamrater, haha. Och idag fick jag veta hur det slutade.. Pust! Skulle kunna ta mig i kragen och hoppa in i duschen o skrubba av mig allt men har nog blivit lite föör vuxen och tänker på morgondagen. Vore jobbigt o behöva må såhär imorron på jobbet, iuu! Får ta vara på mina förnuftiga tankar, för imorron har jag glömt dom :P

Jag ska vara ärlig, är trött. Väldigt trött på att jobba just nu! Jag borde vara glad att jag fortfarande kan jobba en stund till men lusten har gått ur mig. Hur rättvist är det? Man trivs bra med sitt jobb, man vet att man klarar av det jobbet och t.o.m passa jättebra att jobba med det man gör. Alla är nöjda runt omkring en och jag är nöjd med alla omkring mig. Men ist för att man får uppskattning så får man en smäll på käften och ett "vi måste tyvärr låta dig gå pga arbetsbrist". Det är inte rättvist! Folk som inte alls passar inom yrket får stanna, medans jag skulle kunna ge min högerhand för att få vara kvar. Äsch! Deras förlust! Jag reder mig..

Jag ska börja visa större uppskattning hädanefter... Man saknar inte kon förrän båset är tomt heter det ju!

Önskar er alla en skön lördagkväll, jag själv tänker slänga mig i soffan igen och vira in mig i filtar o kuddar o bara må bra :) Sköt om er allihopa och var rädda om varandra!

Pusstjing! /J

Fredag den 13:e

Å jag har inte stött på några större oturligheter. Dagen har gått bra hittills :)

Har precis kommit hem från en fikadejt med Christel o energiknippet Adrian. Trevligt med tanke på att det var länge sen vi sågs, får ta det mer vuxna snacket imorron över ett lr flera glas vin ;) Fikadejten slutade ivf med att ritblocket Chris tagit med sig till Adde hamnade hos mig, så där satt man. 23 år gammal med kritor och boltmålarbok mitt inne på sultans :P

Nu ska jag snart dra vidare till Maria och träffa arbetskamraterna över lite rödvin och ost o kex. Sedan kommer kvällen avslutas med en bit mat på Harrys. Trevlig kväll! :)

Ha en skön fredag gott folk! Tjing!

/J

P!NK is the shit

Nu är man tillbaka i vardagens stress igen. Har haft en helt underbar tripp till sthlm tillsammans med älsklingen! <3

Tisdagen började med en otrolig säkerhet om att allt blivit nerpackat när vi satt på 12.17-tåget påväg mot huvudstaden, men den känslan dog ut så snart jag insåg att läget var ett annat. Jag hade glömt kameran, JAG HADE GLÖMT KAMERAN! Hur ska man kunna gå på en Pink-konsert utan kamera?! Jaja, fick gilla läget helt enkelt.

Väl uppe i sthlm började sökandet efter tunnelbanebiljetter..sedan letandet efter rätt spår. Inom nån timme var vi framme vid globen där vi åt innan vi checkade in på globen hotell.
Min första reaktion när vi öppnade dörren till hotellrummet var, 'Shit vad häftigt!' Vi klev in i ett urläckert rum! Väggarna till badrummet samt duschkabinen var helt av glas, vi hade glasväggar in till badrummet. Haha! Vi kunde ligga i sängen och titta på när den andre duschade :) Rickards reaktion var inte den samma dock :P Hans största beskymmer var hur han skulle kunna göra sina behov ifred :D Tog iofs inte så lång stund innan jag var i samma beskymmerträsk. Men vafaan, störtskönt rum iaf!

Dagen fortsatte med uppladdning inför konserten i baren..sedan ställde vi oss i den milslånga kön. Beundransvärt hur mkt skit folk snackar i en kö asså. Haha, hade fullt upp med att bara lyssna på andra :P Väl inne köpte jag mig en två storlekar för stor tröja med Pinks turnétext tryckt på. Frågade efter en M-tröja, tyckte den var stor och bad om en S-tröja som dock inte fanns. Tog därför den stora tröjan och var nöjd med det. Väl hemma på hotellrummet insåg jag att hon hade lurat på mig en L-tröja! Aja, härlig myströja iaf :)



När vi intagit position i den gigantiska golfbollen fick vi oväntat men roligt besök. Syssling Linda och Jukka hade platserna snett bakom oss, vad är oddsen liksom?! :D Efter mkt väntan drog konserten igång.
Pink var asbra! Vilken kvinna, vilken röst, vilken spenst och vilken vältränad kropp! Konserten hade allt!

Mina personliga favoriter var U + ur hand, Leave me alone och So what! Kalasbra framfört! Men dom låtar som berörde mig mest är inte helt oväntat Family portrait och Dear mr president. Det var nog en o annan tår som skymtade i franskanten. Stort plus för hennes akrobatiska talanger som hon bjöd på, hennes sätt att underhålla och ta publiken och hennes våghalsighet i sitt klädval. Som sagt, stilig kvinna det där! :P Hon är värd all beundran och hon steg massor hos mig efter detta! Ni som inte var med och såg detta missade verkligen nåt. Mina avslutande ord, Pink is the shit!!

Stress och semester, hur går det ihop?

Igår var en riktigt trög dag, med huvudvärk och seghet. Men trots det pallrade vi oss ut till Valla för att gratulera morfar på farsdag. Å imorse vid halv sex så vaknade jag av samma hemska huvudvärk, men var så snällt tvungen att ta mig upp ur en varm o mysig säng för att knata till jobbet. :/

Sitter med alla pluggpapper och försöker få ordning på det, typiskt mig att vara ute i sista sekunden. Hur ska jag hinna med?! Imorron far jag o rickeluring iväg till sthlm på Pink-konserten, ska blir såå skoj! Yey! Konsert, god mat, bry sig om varandra..mysigt!

Ikväll dah.. helt plötsligt hade jag en hel nygräddad kladdkaka för mig själv.. skumt, skulle ju dela den med nån men. Får la dela den med katterna dah :P


Be good! /J


Superhärlig kväll!

Måste tacka så mkt för ikväll mina kära vänner. Underbart! Supertrevligt att träffa er, borde hända oftare kan jag tycka :P Men det får väl bli efter nyår antar jag, då lär man väl ha tid med sånt ;) Lova ya!

Nu ska jag lägga mig i sängen och bara njuta av att ha älsklingen brevid mig, såå sussa sött allihopa!

:-*

/J

Händelserik Lördag

Jag och Rickard har hittills denna lördag hunnit med att luncha tillsammans med Martin med barn och Chris med son. Och sedan av en händelse och under pistolhot (:P) hamnade vi i katrineholms härliga biosalong på filmen Upp, helskön film :) Måste också tacka för det fina sällskapet :)

Nu är det dags för att utse partyoutfiten och sminket till kvällen. Är bjuden över till Jenny för en mat och vinkväll i goda vänners sällskap, yey! O ett o annat sällskapsspel ska vi väl kunna glida över också :) Får inte glömma att påpeka att det är Jenny som ska firas ikväll. Som jag säger varje år, nu är du i samma elit som oss igen gumman ;)

Önskar er alla en härligt skön lördagskväll, för det ska jag ha! Var rädda om varandra.. Puss!

/J

Då har vågen nått mig..

Hur sysselsätter man sig bäst en fredag? Joo, man låter sig efter en lång tid påverkas av alla andra..genom att skaffa en egen bloggsida. Haha! Nu får framtiden utse dess öde.

Förövrigt dah, har varit på en långpromenad med Rickard. Välbehövligt! Har precis plockat ut kladdkaksmuffinsen ur ugnen och snart ska 'pizza ala Rickard o Jessica' slängas in. :) Den kommer avnjutas med ett glas vin och Idol. Härliga fredag, härliga fredag!
Så nu tänker jag avsluta detta testinlägg, fortsätta dona och ta fredag! :) Ha en skön kväll allihopa.

Pusstjing /J

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0