Swisch! 4 veckor semester?

Bedövar ångesten över att min semester snart är slut genom att städa, montera tv-bänk, slänga skräp på tippen och leta katt nattetid. Och jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet.

På måndag börjar arbetslivet igen. Många går på semester nu och det gör mig inte ett dugg avundsjuk, nejdah. Faan, ett helt år kvar till nästa semester. Hua! Ångest! Som sagt.

Ikväll ska det bara mysas med karln som fångat mitt hjärta, med godis och film. Det förtjänar vi efter dessa två slitdagarna som varit.

Imorron bär benen av till Petra, där vin och mat ska brukas :) Träffa brudarna och bara ha det trevligt! <3

Ha en fin kväll!

/J

Hataaa!

Faan vad jag hatar sådana här dagar. En riktig fuldag! Inga kläder sitter bra, sminket ser förjävligt ut och håret står på härsan tvärsan! Uek! Spola bort denna dag! Tack!

/J

Semesterfirare på ingång <3

Om ca 2 timmar har jag och Rick semester, ihop! AAAH, härligt! Tyvärr så kommer den bara vara en vecka för sen kallar jobbets klockor tillbaka mig. :S Vi får helt enkelt göra det bästa och få ut det allra mesta av tiden :)

I onsdags satte vi kompassen mot smultronstället jue. Personligen har jag aldrig varit där, men det var ett litet mysigt ställe brevid göta kanal. Och glassen var smarrig! :D Strosade en stund runt kanalen i det fina vädret och bara njöt av sommartiden. Sedan bar det av hem till Henc där Felize och barnen skulle spendera sin tid. Blev tacopaj och fotboll. Och ni kan inte ana hur glad jag är för att TYSKLAND INTE gick vidare till finalen! ;D

Gårdagens lunch delade jag med min fina Petrus på uteserveringen på stan. Underskatta inte sol i moln, för fram mot kvällen upptäcktes min ryggen.. en knallröd halva av ryggen. Så solen tar trots mulet väder! Eftermiddagen skulle ha bestått av bad, dock för enbart min andra halva, men molnen gjorde sig påminda då med och det blev bara lite boll-latjande och sedan bar det av hem och för matintag. Sedan tidigt i säng och Rick-mys! :D

Dagen idag dah. som tidigare nämnt, jag väntar hem en semesterfirare och sedan blir det ett andra försök till bad. Framåt kvällen bjuder mor min på mat och resten av kvällen ska jag leva och bo i karlns famn. That's it! ;)

Tjo och fläng!

/J


Mitt val av glass föll på denna goding :)

På promenad . . . "Tänk om.."

En solig eftermiddag. Lagom promenadtempo. Ett samtalsämne som bjuder på flera leenden.

Vi hade promenerat ett tag och ämnet kommer på tal. "Tänk om.." säger han. Tänk om vad? svarar jag. "Jaa tänk om du hade fått ett telefonsamtal eller om något annat hade dykt upp då. Då hade du kanske aldrig hamnat där du hamnade inom nätvärlden den dagen."

Jag kan inte annat än att nicka och hålla med. Och där satte våra "tänk-om-fantasier" igång. Jag kontrade med att; tänk om du aldrig hade skickat iväg det där smset när jag var i Tunisien med flickorna? Och om vi aldrig hade träffats på barbordet på den lokala nattklubben den kvällen. Då hade vi troligtvis aldrig träffats.

Vi väljer att svänga av på en längre promenadväg och vi enas lite lätt om att livet kanske styrs av ödet ibland. När man sitter med facit i handen och har dåtiden att titta tillbaka på, då kan jag inte låta bli att tro på ödet.

På den promenaden blev jag bara mer kär i den karln! Vi hade så fina och intressanta samtal som bara får en liten flicka att smälta, han var på det gladaste och pratigaste jaget som jag inte riktigt sett tidigare. Vi gick där och myste, på den långa, naturrika, soliga promenadvägen.

Han och jag! <3

/J

Ett smultronställe är smultronstället

Idag bär det iväg till smultronstället med H och F med barn och självklart med min fina Rick. Ska bli riktigt mysigt. Älskar sådana här småtrippar iväg och vädret verkar vara med oss. Detta kallar jag sommar :D

Dagens låt i lurarna är: Jordin Sparks - Walking on snow

/J

JAG ÄR FÖRJ*VLA LYCKLIG!

 

Jag är världens lyckligaste och jag njuter av det! Jag har den underbaraste som någonsin har gått i ett par skor och jag vill inte vara utan honom. För 2 år och drygt 8 månader sen träffade jag han som visade mig hur hjärtat ska slå, hur kärlek ska vara och hur lycka känns! Innan jag träffade dig hade jag ingen aning om vad äkta och sann kärlek var. (även om jag då trodde det) Jag har utvecklats någe enormt som människa och vi har byggt upp något så fint och något som är okrossbart. Det är du och jag! Du och jag mot världen! Du gör mig hel Rick! <3

 

/J


En svacka i värmeböljan..

Den uppskattas faktiskt. Skööönt att få andas lite utan att få värmeslag inombords för en liten stund :P
Jag får tom ta mig en kopp te utan att jag kokar! Yey! :D

Har en galen katt här hemma som verkar sakna sin husse lika mycket som matte gör. Hon gnider sig som en galning mot hans fina, nya, gröna skor i hallen. Haha!

Själv sitter jag o kollar över utbudet av semesteraktiviteter i detta land. Kommer ingen längre vart faktiskt :S Kolmården är ju en given aktivitet. Men fler? Förslag?

Senare ska jag och Rick (ev) promenera ner till svärmodern och låna bil inför morgondagens tripp till smultronstället tillsammans med Henc och Felize m. barn. Ska bli riktigt mysigt :)

/J

Singstar, alkohol och sanning o konsekvens.

Bilder från lördagens tjejkväll.


Lady Gaga :)

Och här försöker Fillan jobba bort sin påträngande hicka, gick sådär va?



En drömkarl i teckningsform :)



Konsekvensen lyder; Massera någons hårbotten på så sexigt och sensuellt sätt du kan.



Och här ska det visas hur man trär på en kondom och berättas varför man ska använda en kondom.



/J

Dagens . . .

Dagens humör: Lycklig som aldrig förr!
Dagens väder: Knallhett och härligt.
Dagens låt: Shakira - Waka waka
Dagens klädsel: Så lite som möjligt, en kort vit klänning.
Dagens planer: Lunch med älsklingskarln, promenad + ev. elektronik shopping.
Dagens saknad: En semester tillsammans med Rick och att badbyxtomten läser min sommarönskelista!


Bakisruta

Idag är det söndag, idag lever jag i min bakisruta hela dagen. Punkt.

En dusch kan göra underverk, från en huvudvärkande slapp kropp som var överkänslig mot ljuset till en relativt pigg och mänsklig varelse som hoppar runt och fuldansar i lägenhetens lokaler.

Känner mig dock lite uppblåst och pluffsig, men det vit-röd-randiga fodralet som jag hittade långt in i garderoben skulle ändå tryckas på. Ta mig som jag är idag.

Snart bär det av hem till mamma för lite lunchintag.

Tack brudar för gårdagens tillställning, många goa skratt och härligheter bjöd kvällen på :) Idag får jag leva med komplikationerna ;P

Ha en fin och solig dag allesammans!

/J

Rick och allt vad han innebär ;)

Trots att man har roligt och trevligt på tjejresor så kan man inte låta bli att sakna den fina hälften man har hemma som troget väntar på en.

Vid hemkomsten i torsdags var det presentutdelning, trodde att det enbart var jag som hade inköpt presenter när jag anlände hemma från London-resan. Men icke dah :) Han, den fina, smög fram ett litet paket han med vilket rörde mig till ett par tårar. Dom oväntade och överaskande sakerna är, som jag har sagt tidigare, dom mest rörande och värmande.

Öppnade det lilla fyrkantiga paketet och i det låg en armbandsklocka som jag länge kikat på men aldrig kommit till skott med att köpa :) Glädje och lycka! Han är för söt när han lägger sådana saker på minnet. Och som grädden på moset så halvviskar han fram "nästa gång vi är ifrån varandra så kan du titta på klockan och räkna ner tiden tills vi ses igen". Det är ju så man smälter :D

Hade en tokmysig dag tillsammans med honom igår. Grillade, drack rödvin och baileys, kollade fotboll och spelade tv-spel :P I hans närvaro trivs jag, han gör mig hel!

I detta nu tillbringar han sin lördag i sthlm. Och kommer inte hem förrän imorron. Jag har stökat ihop en tjejkväll här hemma med vin, singstar och mat. Så jag kommer nog överleva denna lördag jag med ;D

/J

London i fyra dar..

Har tillbringat måndag till torsdag i London tillsammans med mina fina vänner :)
Här kommer resan i bilder...

Buckingham palace fick sig ett besök..

 




... och även den stora Ben! :D











/J

RSS 2.0