:)

En blond kvinna är ute och kör i sin nya fina sportbil och blir stoppad av en blond kvinnlig polis.
"Det gick lite för fort det här, kan jag få se körkortet?" säger den kvinnliga polisen.
Blondinen börjar frenetiskt leta igenom sin handväska, och blir mer och mer stressad.
"Hur ser körkortet ut nu igen?" undrar blondinen nervöst.
Den kvinnliga polisen svarar: "Det är ju fyrkantigt med en bild på dej!"
Till slut hittar blondinen en fyrkantig spegel i väskan, tittar på den och räcker över den till poliskvinnan. Polisen tittar på spegeln, lämnar sedan tillbaka den och säger:
"Det är ok, du kan åka, jag visste inte att du också var polis!"

Karlar i arbetskläder. . .

Är något riktigt speciellt! :) Förståndet rasar i takt med att hjärnan stillar sig i ett stand by-läge.. Fantasierna drar igång och äggstockarna dansar lite extra! Haha! :D

Jag vet inte vad det är med kvinnor och karlars arbetskläder.. Men hett är det! M-m-mm!

Resten är icke barnlämpligt!

/J

Jobb . . .



Det driver mig till vansinne! Just nu är jag så utpumpad, tom i skallen och jag vill både sätta mig ner och gråta och skrika samtidigt. Det är den känslan, den känslan jag får när ingen lyssnar. När folk som ska finnas och stötta inte finns där som dom lovar.

"Ni är så duktiga", visst, jättesnällt att ni tycker det. Men hur länge orkar man? Hur länge klarar man av att hålla humöret uppe och slita tills håret trillar av?!

Kvinnor inom vårdyrket är kvinnor som sliter. Som sällan klagar utan går på knäna och arbetar trots vissa, ibland kraftiga, motgångar. Kvinnor kan! Håller med, men nånstans tar orken slut.

/J


Idag fyller världens finaste 24 år! :)

Och han är min! Bara min! :) Inga åldersrynkor än trots att du är halvvägs till 50 snart ;) I skrivande stund är du på jobbet och sliter, och snart bär det av ner på stan för mig. Du har redan fått din present då vi åkte på Gaga, men det är ju egentligen idag du fyller ju så jag kan inte rå för att det kliar lite i fingrarna :)

Hursomhelst, du är den allra finaste och bästa Rick! <3 Och jag önskar dig en fin födelsedag. Smack!




/J

*

Den som inte griper lyckan när han har den, han har heller ingen rätt till att beklaga sig när den vänder honom ryggen.


/ Victor Hugo


Delade meningar . . .

. . .leder inte alltid till en bra slutsats.

En lugn onsdag över ett par glas vin. Tre tjejer och ett hett samtalsämne.
Ämnet; Vart finns moralen hos en tös som väljer att uttala sig om att det är okej att ligga med en upptagen kille om ett bra tillfälle erbjuds. Och; är det främst tjejen man ska dela ut hat mot om hon skulle lyckas få omkull ens pojkvän eller är det pojkvännen i frågan som skruvar till det och i sin tur får ta konsekvenserna av sitt eget handlande?

Vi är i stort sett uppdelade i två mot en. Jag personligen avskyr otrohet och brudar som utmanar/väljer att aktivt försöka förstöra för ett par som har det bra. Ser inte nöjet i det hela. Får det förklarat för mig att det främst kan ha med bekräftelse att göra. Att det blir ett större lyft i självförtroendet om en upptagen karl väljer henne framför sin egen flickvän än om hon skulle få omkull ett kvart-i-två-ragg på krogen. Mjaa, förstår tanken men den är ändå inte sund.

Sen, om jag skulle hata pojkvännen eller bruden som lyckats få omkull honom mest? Den frågan är inte alls svår att svara på. Kvinnfolk är alltid kvinnfolk. Väljer en tjej, som vet att han tillhör mig, att kladda och utmana pojkvännen.. då förtjänar inte hon alls någon respekt ifrån mitt håll. Som jag tidigare sa, jag förstår inte nöjet i det och heller inte vad hon tjänar på det. Jag skulle självklart kasta ut karln som vikit ner sig och hamnat i halmen med henne, han skulle raderas snabbare än kvickt ut ur mitt liv. Men i slutänden är det alltid bruden man klandrar och peka på på stan och ger ett argt öga åt. Hon kommer alltid att vara stämplad som slampan i historien!

Vi kommer som sagt inte fram till samma åsikt eller värdering men diskussionen var intressant och het, utan några arga miner. Sedan fortsätter vi dricka av vårat vin och går vidare till nästa diskussion.

/J

Att sakna någon..

Hur beskriver man bäst känslan sakna? Man kan sakna någon så pass mycket att det gör ont, men man kan också sakna någon sådär härligt skönt. En sådan saknad som gör att nästa möte blir desto mysigare!

Min saknad är mer en sådan suck-det-hade-inte-behövt-vara-såhär-saknad. Man glider ifrån varandra och tiden bara flyter på och ingen av parterna bryr sig egentligen om detta. Men en dag uppkommer det en liten tanke efter denna person, en tanke om att detta bara är fruktansvärt löjligt att hålla på med. Tanken på att man kanske börjar sakna.

Men tiden kanske har drivit för långt för att bara återuppta en kontakt och snappa upp den starka relation man tidigare hade. Det är för uppenbart att det har varit ett stort glapp från då vi sågs senast tills idag. Så det i sin tur blir ett dilemma över hur man ska försöka ställa allting i sin ordning igen.

Varför kan inte vuxna människor bara vara snälla och tycka om varandra istället så skulle man slippa sådana här situationer?! När båda parterna egentligen vill umgås och när allt framförallt bara övergår till saknad.

Då undrar man vad man höll på med i från första början. . .

/J

Iver, längtan och en gnutta dysterhetsdimma!

Efter några glas vin med henne så dyker ett samtalsämne upp som berör någe enormt. Jag blir så varm i kroppen samtidigt som jag blir iskall och bara vill sluta prata om det. Hon säger så fina saker och det värmer att höra men hon förstår samtidigt att det inte alltid är så lätt att prata om.

Samma ämne dök upp i huvudet på mig igårkväll.. jag är så larvig som känner mig fjantig över att jag får ångest och blir sorgsen över detta. Känner mig såpass fjantig att jag mitt i meningen, som kunde komma att bli ett samtal och en dialog om med Rick, hejdar mig och inser att detta kanske bara ska stanna i tankarna och i funderingarna.

Tankarna och känslorna, av alla dess slag, bubblar över men om jag skulle sätta det i en dialog vet jag helt plötsligt inte vad jag ska säga. Nåväl, ibland är det bättre att låta sådant stanna i en kvinnas överanalyserings fantasi och komma fram till en slutsats själv. Även om det skulle vara skönt att prata om...

Har världens finaste som står och sliter med matlagningen ute i köket just nu. Han är ju bara för söt att iakta :D
Mat med hjärtat och sen tänker jag plantera min bakdel i Felize bostad en stund. Var ett tag sen vi lättade våra töstankar för varandra :)

/J

Autopilot!

.. som en vän till mig uttrycker det ibland!

Helgen som varit. För er som redan vet kan jag tala om att det var hur grymt som helst, tråkigt för er som missade det. Riktigt tråkigt, för det var helt klart värt att se! För er som inte redan vet så tog jag och min andra hälft vårat pick och pack och stack iväg till Stockholm och Ericsson Globe för att se, i nuläget den mest omtalade artisten, Lady Gaga!

Förbandet, som var från New York och var av det speciella slaget, drog igång konserten och var väl en aning underhållande trots deras skumma upptåg och klädsel. Minuset var dock att vi fick vänta i en halvtimme efter att de slutat spela till att Gaga tittade fram. Ett förband är väl till för att värma upp publiken tills huvudartisten kommer ut, eller?

Ivf, hon bjöd på ett j*vla drag. Publiken var inte sen med att hoppa runt och dansa, varken på ståplatsgolvet eller på läktaren. Ett häftigt ös! Gaga själv verkade vara en ödmjuk och gullig tjej som verkligen bryr sig om sina fans, "sina små monster". Som hon själv uttrycker det :)

Konserten och Gaga får toppbetyg! Minuset var idioter med paljettkläder på ett stågolv, spöregnet men framförallt folket i dörren som skulle släppa in oss. Hur många konserter om året har inte Globen? Man behandlar inte sina gäster/kunder på det sättet, speciellt inte när man står i spöregn och söker torrare platser då varenda fläck på kroppen är dyblöt. Ett ord, Idioter!

Stor eloge till Lady Gaga! Kommer hon tillbaka är jag en av hennes fans som kommer dyka upp på hennes konsert igen!

I mitt vardagsliv förövrigt dah, just nu är det jobbigt! Har tappat gnistan lite för arbetet när det för tillfället är som det är. Numera har jag en konstig obehagskänsla innan jag ska dit, speciellt när det gäller kvällsarbetet. Hoppas innerligt att det ordnar upp sig och det är snart!
Ljuspunkten inom ämnet är dock att jag har en anställning igen! Yey! Kanon! :D

Förövrigt är allt frid och fröjd! Vill att sommaren och semestern ska stå för dörren nu, längtar till London och alla tripper som sommaren kommer att erbjuda! :)

Minneslapp till mig själv är dock;
* Måste börja ta hand om mig själv bättre, ge mig själv tid till saker som JAG vill!
* Måste bli bättre på att kontakta vännerna.
* Ut och motionera oftare!
* Samla tankarna och köpa tillbaka minnet!
Pust!

Ha en fin kväll! Snart droppar han, som alltid bryr sig och som alltid älskar trots brister och felen jag tydligt visar ibland, in. :P

/J

Nedräkningen har börjat. . .

Igår var det torsdag, minns knappt att det ens var torsdag. Den dagen gick förgrömmat fort. Jobb sen bar det i stort sett direkt av till Örebro där biljetterna hämtades. Ett kort "Hej, tack. Kolla så att det är korrekt summa pengar". Sen drog vi hem igen. Nu vet vi att dom kom fram säkert och nu j*vlar! Det ska bli såå skoj! Sen hoppade vi direkt i säng.

Idag är jag ledig. Dagen ska fördrivas med lite packning, nödvändighetstvätt och käkinhandling till kvällen. För ikväll drar vi kosen ut till samhället med äpplet, till Ricks bror och Felize (även Maps på ett hörn :P) där det ska grillas och drickas vin! Hääärligt, hoppas solen behagar vara kvar en stund till :)

Gaga på högsta volym, nu drar jag igång dagen! :D

Be good! Puss

/J

Gaaaaah!

Gårdagen var fartfylld på många sätt. Med tanke på sekretess så kommer inte allt bli nämnt men trött och omskakad var jag igårkväll när jag kom hem från jobbet iaf. Men dagen från igår bjöd även på fina ljusglimtar :) "Ett missförstånd" som gjorde mig så glad. Arbetssituationen såg tydligen bättre ut än vad jag tidigare trott.. Tacka gudarna för det! :)

Katterna springer runt och jagar flygande småkryp ute på balkongen, jag sitter här med tekoppen och lyssnar på fågelsången utanför. Helt j*vla underbart! Det är sådana här dagar som gör att man mår lite extra gott :)

Imorron efter arbetsdagens slut drar jag och Rick iväg till Örebro för att hämta våra biljetter till konserten i Sthlm i helgen. Konserten som ingen inte lagt märke till, konserten som redan har blivit utnämnd till den mest åtråvärda detta år. Lady Gaga, Globen, Stockholm!
Har länge velat lägga händerna på dom biljetterna men förnuftet satte stopp för det till en början. Sedan i veckan hittade jag ett par ståbiljetter på tradera och i samma sekund lämnade förnuftet kroppen igen och övertalningen, som inte behövde vara så länge, sattes igång. Nu är jag ruskigt glad över att förnuftet tagit semester en stund! Ska bli så grymt kul och det ska bli härligt med en miniweekend till huvudstaden tillsammans med hjärtat. :)

Nejni, nu blir det dusch och sedan lunchdejt med Felize innan jag drar vidare till jobbet. Sköt er!

Puss!

/J





Brunett, rätt och slätt!

Strålande vårdag, promenad var ett måste. Skedde i fint sällskap i form av en Emma med hund och barnvagn :) Pratades en massa skit och vardagsproblem och dilemman.

Har förövrigt fördrivit denna lediga måndag med att sitta x antal timmar hos frissan. Nu är jag mörkare igen och mycket fräschare :) Tack söta Linda för ditt fina arbete! :)

Nu ska jag tillbringa lite egotid med mig själv innan jag får tillbaka karln! Kort o gott så blev det bara detta förtäljt denna gång!

Ha det kalasbra!

/J

Fjortisarnas kväll är över..

Ikväll tar vi andra vid.. :P Har precis kommit hem från jobbet. Ska fixa till mig lite så jag ser acceptabel ut inför kvällens ståhej! :)

Mat och vin och massa tjejsnack! Kanon! Får se om morgondagen ser lika rolig ut då jobb väntar även då. Men jag har lärt mig att ta det lugnt på mina arbetshelger ;)

Karln är för tillfället ute i samhället som gud glömde, hos bror sin, och hjälper till att flytta honom. Även han har en alkoholrik kväll framför sig, blir spännande o se hur odräglig han är när han kommer hem och lägger sig :)

Måste citera en av dom underbara töserna, som jag ska tillbringa kvällen tillsammans med. Förhistorien är att hon sent förra året var och besökte Paris tillsammans med gubben sin. I Paris bor det folk som kallas fransmän, återgå till citatet. Vi pratar språk;

" (...)
- Du J, du kan väl en del fraser på franska?
J svarar; - Nähä! Varför tror ni det?
- Jaa, du och H var ju ute och reste för inte så länge sen. Ni måste väl ha pratat med fransmännen.
- Fransmännen? Neh, jag träffade inte på så många. "


Ha en fin kväll bitches! <3



/J

RSS 2.0